![]() |
|
Peugeot 307 sw 1.6 pack otomotik benzin&lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
msakraker1912 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msakraker1912
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 Saat 17:56 |
Arkadaşlar araç 204 model 155.000 de 145.000 de ağır bakımları yapılmış değişeni yok temiz bir araç 22.000 TL ye almayı düşünüyorum ancak bu aracaın yakıt sarfiyatı hakkında kesin bir bilgim yok aracı tavsiye eder misiniz ayrıca yakıt tüketimi hakkında bilgi istiyorum teşekkürler.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg olarak nasıl bilmiyorum ama benzinde çok fena yakıyormuş. ben dizelini alırken söylemişlerdi. 25bine daha az km ve dizel olanını alırsınız;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
KONYA4285 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KONYA4285
ARKADAŞIM BANA KALACAK OLURSA FİYAT BİRAZ YÜKSEK AMA YAKITI ZATEN LPGLİ OLDUĞU İÇİN EN FAZLA 350 KRŞ YAKAR FİYAT İÇİN BİRA< DAHA PAZARLIK EDRSEN SENIN İÇİN DAHA İYİ OLUR
|
|
![]() |
|
msakraker1912 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msakraker1912
cevaplar için teşekkürler otomatik olması düşündürüyor bugüne kadar hiç otomatik araç kullanmadım yakıt olarakta tam bilgim yok bu yüzden arada kaldım
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatik şanzıman aslında çok rahat ve konforlu bi olay size bir kaç nacizane önerim olacak; satın alacağınız araç sahibine şanzıman ın yağının bu güne kadar değişip değimediğini sorunuz, aracı test ederken şanzımanla alakalı şunları deneyebilirsiniz, aracı çalıştırınız elfreni çekili vaziyette iken vitesi d konumuna alıp ayağınızı frenden çekin ( el freni çekili olsun ) aracın ileriye doğru kendini itmesi gerekir hatta hafiften gazda verebilirsiniz, araç pati çekecek gibi hareketleniyorsa şanzımanın iyi olduğunu gösterir, veya en basit yolu kasislerde deneyebilirsiniz ön tekerler kasisi aşmadan durun ve kasisi geçmeye başlayın araç kasisi aşmakta zorlanıyorsa motor dan güç geldiği halde çekiş de düşme varsa şanzıman sıkıntılıdır yokuşta durun araç tam olarak durduktan sonra ayağınızı yavaşça frenden çekin şanzıman aracı bir süre geri kaydırmadan tutması gerekir eğer böyle değilse direkt kaçırıyorsa hatta kaçırma yapmaya devam edip bir süre sonra hala tutmuyorsa problem vardır, vites geçişleri nin zamanlamasına dikkat ediniz özellikle D - R arasında deneyiniz geçişler 3 saniyeden fazla olmamalı. aracı alırsanız şanzımanın uzun süreli sağlıklı çalışması için şunlara riayet ederseniz çok iyi olacaktır, araç tam durmadan vites değiştirmeyiniz P-R_D özellikle bu viteslerin kendi aralarında ki geçişlerinde tam olarak araç durduktan sonra geçişleri gerçekleştiriniz. park edeceğiniz zaman aracı boşa alın el freni ni çekip ayağınızı fren pedalından çekin araç balatalara bindikten sonra vites kolunu P moduna alınız böylelikle aracın onca yükünü gereksiz yere şanzımana bindirmemiş olursunuz aracınızda ESP ve hız sabitleyici varsa bunları kapatmadan ( esp kapatma tuşu aracınızda varmı bilmiyorum ) spor ve kar modunu açmayınız sonrasında şanzıman bi süre kafası karışık takılabiliyor veya esp ikazı çıkabiliyor. son olarak aracı iyi bi şanzıman ustasına göstermeniz daha iyi olacaktır saygılar keyifli sürüşle |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |