![]() |
|
Recep İvedik 4 (HD-Fragman) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2014 Saat 23:35 |
Türk sinema tarihinin en çok izlenen serilerinden olan Recep İvedik serisinin dördüncü filminin fragmanı yayınlandı.Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini üstlendiği ve çekimleri dört hafta süren Recep İvedik 4'ün bir bölümü de Maldivler'de çekildi. Tüm ekipmanı Maldivler'e taşıyıp Maldivler'deki Robinson ve Fun adalarını kapatan yapım şirketi bugüne kadar o bölgede çekilmiş en büyük prodüksiyonu gerçekleştirdi. Togan Gökbakar'ın yönetmenliğinde çekilen ve Şahan Gökbakar'ın yine başrolde olduğu "Recep İvedik 4" filmi 21 Şubat'ta sinemalarda olacak. |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saçma sapan :(
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Her zamanki modda ama Maldivlere o kadar masraf yapılmış helal olsun yine de.. denk gelirse izlenir yoksa onun için sinemaya gidilmez bence ata demirelin eyvah eyvah daha iyi kalitede...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düğün dernek son yılların en iyi Türk filmi bana göre. 2 kere girdim 3.ye de giderim.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
düğün dernek çok iyiydi... Şahanın filmleri de ilk bakışta itici ve bel altı gibi geliyor ama insan biraz izledikten sonra 'kendi isteyip de yapamadıkları' şeyleri izlemek zevk veriyor açıkçası. Bizim hanımla bir ara Celal ile Ceren'e çok fena sarmıştık ![]() Keşke hiç bel altına vurmadan film yapabilseler... Hiç yoksa bir küfürbazlık eski Türk komedilerinden beridir devam ediyor malesef...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
izlenebilir ben diğer serileride sevdim
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Şirinleri izlerim daha komik be =)
|
|
![]() |
|
Geçirmekle giydirmekle komik olunacaksa vay ülkedeki bayanların haline :(
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
gayet güzel
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
bazen abartsa da güzel yani
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
ben seviyorum güzel ya komik adam hepimizin içinde biraz var hiç değilse bende var
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Sokaktaki insanların çogunlugu Recep ivedikle aynı konuşuyo zaten sokaktakiler konuşunca kimsenin zoruna gitmiyo ancak recep ivedik söyleyince vay efendim şöyle böyle izlenebilirligi yüksek bir film ilk günlerde inşallah izleyebilicem :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
Recep İvedik 2 Organizasyonu - 13.02.2009
http://peugeotturkey.com/organizasyon_resimleri.asp?Page=1&id=10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |