![]() |
|
306 obd baglanti sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2014 Saat 23:03 |
Hem otomatik, hem sedan bulaşma derim ben. Lpg ile kullanılmadığı surece hiç ekonomik gelmeyecektir malum Türkiye şartları. Bulaşma diyorum çünkü arabanın piyasası yok. Satman zor olur, ya da ucuza gider.
|
|
![]() |
|
ksm_40 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2014 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada araç 306 otamatik fites 2000 model sedan
|
|
![]() |
|
ksm_40 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2014 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
kardeş bi de yakıtta ne kadar tutumlu bilgin var mı ortalama şehir içi ne kadar harcıyo
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hangi arac? Hangi 306 usta? :)
Genel olarak 306 güzel aractır ama, kimin ne sekilde kullandıgına da baglı. :)
|
|
![]() |
|
PEUGEOT-306 XR-OTOMATİK gördüm 2000 model fiyatı 13.750 ve boyalı bu araç hakkında bilgisi olan var mı d? Yakıt durumu, parça fiyatları ve alırsam nerelerine baktırmalıyım?Şimdiden teşekkürler.... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |