![]() |
|
tek taş tavsiyesi :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2014 Saat 08:22 |
|
bende öyle düşünüyorum ailesini sevdiklerini bırakıp tanımadığı bir adama ömür boyu bakacak ilgilenecek..almışken en iyisini almak lazım.. |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
0.4 karat 2. el bi pırlanta taşla beğendiğin altın bi yüzüğe mıhlattırcaz. 1500 lirayı geçmez.
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
hey yavrum benim bee :) |
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
eyvallah abi :) |
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Boğaz köprüsünün tam altından geçicekeken , köprünün altına lazer tutucaksın (benimle evlenirmisin yazıcak) 2 milyar civarı tutucagını düşünüyorum herşeyiyle
|
||
![]() |
||
|
Bana sorarsan Alabileceginin en iyisini al. Hak ediyor ki evleniyorsun. Bir ömür beraber olacaksan ve senin kahrını cekecekse, neden olmasın ki? Ömrün boyunca kac kere kuyum alacaksın? :) Bir de kadınlar acısından düsünmek lazım, ömrün boyunca her gün yemegini sunacak, kirlilerini yıkayacak vs. vs. vs. en önemlisi (insallah olursa) sana dünyanın en güzel duygusunu tattıracak (Öyle olmalı, tatmasamda
![]() |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
:)
|
||
![]() |
||
|
Bana sorarsan Alabileceginin en iyisini al. Hak ediyor ki evleniyorsun. Bir ömür beraber olacaksan ve senin kahrını cekecekse, neden olmasın ki? Ömrün boyunca kac kere kuyum alacaksın? :) Bir de kadınlar acısından düsünmek lazım, ömrün boyunca her gün yemegini sunacak, kirlilerini yıkayacak vs. vs. vs. en önemlisi (insallah olursa) sana dünyanın en güzel duygusunu tattıracak (Öyle olmalı, tatmasamda
![]() |
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
Bekarlığın gözünü seveyim.. Taş derdi yok
![]() |
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben de pırlantayı aldım da nasıl evlenme teklifi edicem onu karar veremedim. :)
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
işe tektaş la başlarsan sonrası senin için eziyet olur. tecrübelerimden bilirim.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Bizimki Allahtan pırlantalı istemedi de uygun yolla hallettik. ama evlendikten sonra 5 taş istedi, onu da aldım. şimdi de gözünü 7 taşa dikti
![]() canları sağ olsun :)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
zor dostum zor
![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
paylaşmış olduğun yuzuğu reklamlarda da gördüm inceleyebilrisin bence, hatta bu ay sonu altın takı fiyatlarına zam gelmeden taksit imkanı bitmeden değerlendir derim...
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
|
ya böyle insanlara denk gelmek zor tabi bu zamanda :) şanslıymışız :) Allah tamamına erdirsin. mikroskopla görmelik yüzüğe dünyaları vereceğine adam gibi yüzüğü daha uygun fiyata almak daha mantıklı. Allah kolaylık versin :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
bende öyle yapabilrim oda istemiyor ama bakalım dediğiniz gibide alabilirim..güzel bir teklifmiş :D |
||
![]() |
||
|
Bizimkide istemiyordu ama pırlanta olmayan altın tek taşla halletmiştim o zaman ![]() ![]() not:kendim yaptım :) ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
jival favori altınbaş bunlarada bak aslında istanbul da olsan kuyumcu kent var orada avm var piyasanın altında satışlar yapılıyor fiyat bilgim yok ama keşke oraya bi bakma şansın olsaydı wedding world gibi bişeydi galiba adı
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
ah benimkide istemiyor birsey ama usuldendir napalım alıcaz :D alltaki yüzün indirimde sizce normalmi fiyat daha uyguna aynı özelliklerde bulunabilrimi?
http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/3850 |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
serkan abi o eskidendi,şimdikiler liste veriyor adamın eline :) bende sendenim :D:D:D
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |