![]() |
|
Citroen C4 Fikirleriniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 Saat 23:16 |
Arkadaşlar iyi aksamlar
bugun arkadaşimin 2005 model 112 bin deki citroen c4 ünü uzunca bir zaman kullandim bildigim kadari ile 1.6 110 beygirlik benzinli araçlari peugeot ile ayni motor a sahip zaten icindeki bir cok parcada ayniydi fakat gercekten 307 den daha fazla confor aldim aracda panaromik cam tavanin verdigi ferahlikta cok güzeldi arabami satip bir tane citroen c4 almak istiorm daha önce kullanan fikir sahip i olan varmi tavsiye edermisiniz arkadaşlar ? |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
C4 Benimde çok hoşuma gidiyor ama bilgim yok malesef.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2005 modelin görünümü bence çok hoş değil. Ama konfor olarak bişi diyemem
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
tsk ederim msjlariniz icin kronik bir sorunu varmi c4 lerin bildiginiz ?
tek bildigim galiba servisleri cok pahali arkadasim dün sordugunda 250 euro gibi bir fiyat cikarmislar kktc de bana biraz fazla geldi nede olsa ben 250 tl ödemistim peugeot serviste evet uzun yola cikmadim sehirler arasi 30-40 km yaptim tek korkutan arabanin full elektronik olmasi aklimi kurcaliyor arabami degiştirmek istiyorum bir baska araba daha var ama herhalde o ögrenci adama hic gelmez 2001 model grand cheeroke 4.7 benzin :) 10 numara araba sadece bi sorun cıkartırsa kibrista parca bulmak cok sikinti olucak |
|
![]() |
|
pardon bu arada grand cheeroke 4.0 ve 99 modelmis :)
http://www.kibrisaraba.com/ilan/115521/ |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
c4'ler konusunda pek bir bilgim yok ama araç güzel alanlar satmıyor fakat o direksiyon göbeğinin sabit olması benim soğumama neden oldu :D
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
KKTC Selamlar kardeşim sende neden Suziki Swirft kullanmıyorsun?
![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 17 Ocak 2014 Saat 09:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |