![]() |
|
MOTOR KAZASI YAPTIM :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 Saat 14:40 |
ÇEKİRGE 1 ZIPLADI 2 ZIPLADI 3 DE ARABAYA BODOZLAMA GİRDİM.. ÇARŞAMBA GÜNÜ MOTORUMLA YOLDA GİDERKEN KENDİLİKSİZ DANGALAK BİR ABİMİZİN YASAK OLAN YERDEN U YAPMAYA ÇALIŞMASI SONUCU AZ KALSIN EŞİMLE BERABER CANIMIZDAN OLUYORDUK .. U DÖNÜŞÜ YAPIYON ANLADIKTA NEDEN MANEVRANIN DEVAMINI GETİRMİYON GÖZÜNE IŞIK VURMUŞ TAVŞAN GİBİ DURDUN BE AMCA .. ALLAH BETERİNDEN KORUSU UFAK TEFEK YARIKLARLA ATLATTIK AMA MOTOR PERTE AYRILDI... RESİM ÇEKEMEDİM OLAYIN PANİĞİYLE AMA 2000 LİRALIK MOTORU BU SABAH 400 TL SATTIM ... ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun abi. Size bir sey olmamıs ya, motor yine gelir.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Büyük geçmiş olsun, Allah başka kaza göstermesin
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Abi büyük geçmiş olsun Allah başka kazalar göstermesin moturun sıkıntısı bu hep korkmuşumdur oyüzden
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi geçmiş olsun allah korumuş motor için üzüldüm ama geri yerine konur ya size bişi olsaydı telafisi yok sakat şu motor işi arkadaş yaa hep tırsmışımdır. . .
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
SAOLUN ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN .. YOK MOTORUNDA DEĞİLİM DEDİĞİNİZ GİBİ BİZE BİRŞEY OLMADI YA O YETER... AMA ŞUAN PEK İYİ DEĞİLİM AĞRILAR FALAN VARR.... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Geçmiş olsun Üstad.Allah beterinden korusun.Hastaneye falan gittin mi? Kendini kontrol ettirmende fayda var.Tekrar geçmiş olsun.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
SAOL KARDEŞ YOK HASTANEYE GİTMEDİM BEN ECZACI OLDUĞUM İÇİN KENDİ KENDİME KONTROL YAPTIM TIK SIKINTI KASK YOKTU KAFAMI VURDUM ONA DİKKAT EDİYORUM... |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin keşke hiç olmasaydı mal nasıl olsa alınır inş daha iyisini alırsın
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Allah beterinden saklasın, geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin mal yerine konur
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Geçmiş olsun... Trafikte motorları araç olarak görmüyorlar dikkat etmiyorlar...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Geçmiş olsun, allah korumuş. motorda 2 kere dikkat etmek lazım. korkudan 1 ay binemedim sattım.
araç şöförleri motorları kale almıyor görmezden geliyorlar malesef. araç kullanıcısı olarak utanıyorum gerçekten. allaha emanet olun
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
geçmis olsun allah beterinden saklasin insallah
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Çok geçmiş olsun, motor sürüyorsanız kask+diğer koruyucu giysiler şart.
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Vuraydın ağzına iki tane..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çok geçmiş olsun dostum
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |