![]() |
|
Bagaj lambasını BSi a bağlamak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 Saat 03:12 |
Arkadaşlar merhaba,
Çok eskiden aklıdma olan bir projeyi SEDRE ve DOCBACKUP elimde olunca yinelemeyi düşündüm bilmiyorum ne derece olur. Bir çok 206da bagaj lambası aracın beyninden bağımsız. Bagaj lambamız aracın sanırsam beyinden bağımsız ya da bagaj lambası ile alakasız bir yerinden elektirk alıyor. Çünkü bagaj lambası yoktu sonradan yaptırdım. Ben bunu bsi ın ilgili uçlarına bağlayıp orjinal hale getirmeyi istiyorum bu nasıl olur sizce? Bagaj kapağında müşür var ve bagaj kapağının durumuna göre yer çekiminden ötürü anahtar işlemi görüyor. Bunun çıkışları aşağıda kabinde belli. Ne dersiniz ? |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ali sedreden semaları takip edip bagladım bagaj lambasını,
bagaj lambası için elektrik bi sigortadan geçip bagajdaki sokete geliyor ;) uyku moduyla işi yok, teybin hafıza için olan besleme ile bagaj lambası aynı sigortadan besleniyor ;) müsait olunca fotosunu cekip atarım ;) |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi ben baya inceledim çıkışları saptadım ama BSi üzeirnden nasıl bulucam onu çözemedim.
Bir de torpidoya aydınlatma yapacağımda fark ettiysen şaseyi kadrandan alıyor bu kısmı anlamadım bu çok önemli mi ? Bir de son olarak bagaj açıldığında tavan lambası yanıyor mu sende? |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
bagaj için bilyalı soketi aldım taktım. 3 tl idi.
bagaj kapagından sol arka sokete kablo indirmek gerekiyor, bagaj lambası saseyi ordan alıyor, bagaj aydınlatması için kontak aco moddan bagımsız +12v cekilmiş sol arka sokette bosta duruyor ;) torpido lambası için teybin sasesi ve mavi olan kontaktan bagımsız +12v dan sıkıstırmalı klipslerle elektrik aldım lambaya bagladım. buton işi ise ters mikro switch ile yaptım. torpido kapagına destek lastik takozun sag üstte olanı söküp yerine taktım. geldiginde ters mikro switcten bir tane veririm sana ;) Düzenleyen spearo - 17 Ocak 2014 Saat 11:38 |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() fotolardaki kırmızı soketli beyaz tüp bagaj lambasını yakan içinde metal bilye olan basit bir sivic Düzenleyen spearo - 17 Ocak 2014 Saat 11:48 |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Abi bahsettiğin switch var benim araçta . Benim sıkıntım ona gelen elektriği BSi ın hangi çıkışına bağlamam gerektiği.
ECu nun prensip şemasında kodalr ve yeri yazıyordu BSi da yazmıyor. |
|
![]() |
|
bsi den bagaja cekili kablo var bagajda sol arka sokette ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |