![]() |
|
Egzoz ucu değişimi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 20:03 |
|
Eski egzoz uçlarım
![]() Bunlar da baya bi arayıp zar zor bulduğum 10cm'lik egzoz ucu çıkışlarım, 10 cmlik piyasada pek yok. Eskisi 7 cm'dir ![]() ![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel durmuş güle güle kuallan
![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
sagol hocam
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın ama keşke tamponun ıçıne bıraz daha gırebılseydı aşağıda kalmış diğer 7 cm olanlar tam oturmuş bunlar sankı havada boşta gibi ama yınede hakkını vermış.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
öyle biraz dışarıda olmasını ben istedim kaybolup gidiyor yoksa, zevk meselesi diyelim..
![]() Düzenleyen dRhkn - 15 Ocak 2014 Saat 20:57 |
||
![]() |
||
|
hahaha çok şeker oğlunuz hocam allah bağışlasın
![]() internetten aldım egzoz başlarını, fiyatı da uygundu. tanesini 25 tl'den gittigidiyordan aldım 1 günde geldi hemen. egzozcuya gittim 25 tl de verdim ikisini kaynak yaptı bana. çift egzoz olayına daha önce girişmiştim önce tamponu kestirdim zorla buldum kestirecek yer millet yanaşmıyor balçova sanayide. sonra orada tüp dolum borusu var onun bi demir zımbırtısı vardı oradan tampona dogru destekli bişiler kaynak falan yaptı, merak etmeyin tehlikeli bi durum yok bi demir vardı ona kaynattı falan. sonra sagdan soldan da bi demir bişiler yaptı falan anlamadım tam ama taş gibi oldu oynamıyor yani yerinden.
![]() |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Güzel olmuş ben beğendim.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Hayırlı olsun :) sanki biraz dışarda kalmış gibi ama çokta sırıtmıyor
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
|
içeride durunca hiç takmasan da olur moduna girdim böyle daha çok beğendim fazla da dışarıda degil zaten
![]() |
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
guzel olmus bende geldigimde oval yukariya bakan egzoz ucu taktirmayi dusunuyorum nasipse :)
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
![]() Benm en çok hoşuma giden tip bu. Kardeşim içine siniyosa sıkıntı yok. isteyen soba borusu takar :D
|
||
|
||
![]() |
||
|
ben baya uğraştım bunu bulmak için bulamadım gitti sonunda denk geldi ![]() daha büyügünü bulsam onu da takarım
![]() |
||
![]() |
||
|
Arabada keyifte senin kardeşim :) Bize yorum yapmak hayırlı olsun demek düşer :))
|
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Güzel olmuş sesi nasıl eksozların güzelmi ses ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı olsun
|
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iyi olmuş iyi :)
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
Burak egzos kafalarından ses çıkmazki laa çıkdını hiç duymadım çıkarsada şu tofaşlardan çıkıyorya por pıor diye :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ooo güzel olmuş focusta böyle güzel görüneceği hiç aklıma gelmezdi, marka model kestirip atmamak lazım :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
ses yok hocam sadece uç
eyw hocam teşekkürler ![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
var abi ses hareket halindeyken bi ses geliyo bagırmasada
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |