![]() |
|
km.saati yardımı lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2014 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 18:54 |
benim aracım devir saati clşyor km saati clşmıyor acil yardım
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
yasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2014 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
telli deilki
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde tam tersi devir saati çalışmıyor km saati çalışıyor.
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
peugeot 206xr
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
elektirikçiye bir baktırın panel arzasıda olabılır bır kontrol ettırın anlaşılır zaten .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motoru arızalı. benim yakıt göstergeside çalışmıyordu 50 tlye değiştiler motorunu sorun yok çalışıyor. sorun o çareside bu. gösterge paneli dediğin birsürü para. motorunu değiştiren biyer kesin vardır her ilde.
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benim eski aracımında çalışmıyordu seat ibiza onun sigortası atmıştı değiştirdiler düzeldi
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
sarp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
O SORUN BENİM PARTNERDE DE VAR YOLDA GİDERKEN İBRE BİRDEN DÜŞÜYOR SAATİ SÖKTÜLER BİŞEY YOK SENSÖRDEN DEDİLER ANCAK BU SENSÖR Bİ ÇALIŞIP Bİ DURMAMASI LAZIM DEĞİL Mİ 60 TL YE DEĞİŞTİRİYORLAR ANCAK YA DEVAM EDERSE ARIZA DİYE KORKUYORUM
|
|
sarp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |