![]() |
|
206 yolda giderken ara ara tekleme problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 12:43 |
Bugün düz yolda ilerlerken 2 saat içinde 3 defa motor tıkanır gibi oldu. Geçen gün enjektör temizleyici koydum araca. Ondan kaynaklanmış olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bir fikri olan yok mu?
|
|
![]() |
|
fatihcan1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihcan1912
devir saati 0 a doğru inip cıkıyor mu ? ayağını gazdan kesince mi oluyor birde ? eğer bunlar varsa benim başıma gelmişti rolanti valfinden kaynaklanıyor onu değiştirdim benim sorunum düzeldi
|
|
206
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
enjektör temizleyici yapar. motordan attığı carbonlar ara ara tıkanıklıklara sebep olabilir. bir müddet yüksek devirli kullan aracı. sakın ustaya götürme. ateşleme bobininden girer bujileri geçer rolanti motoruna kadar değişir. tecrübe ile sabit
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |