![]() |
|
106 arıyorum ama.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
storm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 04:41 |
arkadaslar ilk aracım olacak ve 106 da karar kıldım.Beni üzmicek sürekli problem cıkarmıyacak bir 106 arıyorum.Bütçem biraz kısıtlı 10 bin tl.düşünen varsa bana sayfadan veya özelden ulasabilir
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 AMA NE ? * GTI * XS * XR * QUIKE * XN |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
muratsandalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1998 veya 1999 XR öneririm.
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
10 bin tl ile ancak xr alınabilir zaten, onuda iyi değerlendirmek lazım alırken, acele etmemenizi öneririm..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
storm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Arkadaslar konuyu acarken gece aceleyle actım ve fazla detaya giremedim yasım 33 ve maalesef acemi bir sürücüyüm ve bir quıkesılver almayı dusunuyorum bütçem biraz sınırlı 10bin yazdım ama maxımum cıkabileceğim rakam 11 bin tl.quıke cok hosuma gidem bir arac tabi acemi için ne kadar doğru onuda bilmiyorum:) sizden ricam tavsiye edeceğiniz bir quıke varsa cok yardımcı olursunuz.Şimdiden tesekkürler
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
istersen tesisatsız anlaşabilirsek aracıma bakabilirsin
|
|
![]() |
|
Arkadaslar bu arada birkaç arac buldum sizlerle paylasmak istiyorum fikirleriniz yorumlarınız benim için gercekten önemli.
|
|
![]() |
|
Arkadasım aracının ilanını verebilirsen bakmak isterim
|
|
![]() |
|
Arkadasım aracının ilanını verebilirsen bakmak isterim
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Araba işi aceleye gelmez. Hele 106 206 ise . İnce eleyip sık dokumanızı öneririm.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
bende öle yapmaya calısıyorum sizlerinde yardımıyla
|
|
![]() |
|
hocam ilan linki verirsen bakmak isterim aracına
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
şu 35 hum plakalı aracı ben alacaktım 1,5 sene önce. izmirde idi sahibi tanıyorum arayın konuşun istiyorsanız. kliması yok. biraz bakıma ihtiyacı vardı muayenesi falan yoktu. sag kapının teli bozuktu dısarıdan acılmıyordu. sag arka stopu catlaktı. içi temizdi ekranlı teyp ve wooferı vardı. 10bucuga bırakmıstı bana o zaman. o günden sonra 2 kere daha sahibinden de gördüm. bu 2 oldu. 1 yılda 4. sahibi olacaksınız neredeyse siz alırsanız. numarayı ö.m. attım.
Düzenleyen dRhkn - 15 Ocak 2014 Saat 22:54 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhaba;
Özel mesaj gönderdim
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1600-cc-xs-gti-den-farksiz-141309431 burdan bakabilirmisiniz
|
|
![]() |
|
Tesekkürler ama siyah kesinlikle düşünmüyorum
|
|
![]() |
|
umarım temiz masrafsız bi 106 bulursun quiksılverler 1,4 bilgin olsun rampada tıkanır kalırsın.alıcaksan 1,6 öneririm
|
|
![]() |
|
Önder106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-98-106-peugeot-1.4-ac-lpg-isli-bizim-otomotiv-mevlut-kaya-152596598/detay
araç bnim kardeşim galeride duruyor şuan istersen haberleşiriz
|
|
![]() |
|
Önder106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
ilanda 1.4 yazılmış yanlış yazmışlar 1.6 bnim aracım düşünürsen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |