![]() |
|
PEUGEOT USTALARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2014 Saat 15:03 |
MERHABALAR ARKADAŞLAR , AKLIMA GELEN KONU ŞU OLDU HERKES MEMNUN KALDIĞI KALMADIĞI PEUGEOT USTALARINI YAZARLARSA EĞER BİZDE O USTALARA GİTMEYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM .
İSTANBUL AVRUPA YAKASI - DATA PEUGEOT MASLAK ATATÜRK SANAYİ ( GÜZEL SERVİS FAKAT PAHALI )
İSTANBUL ANADOLU YAKASI - SERÇELER OTOMOTİV BOSTANCI SANAYİ ( SALLAMA İŞ YAPILMAKTA ) İSTANBUL ANADOLU YAKASI - YURT OTOMOTİV BOSTANCI ( OLDUKÇA KAZIK BİR SERVİS ) İSTANBUL ANADOLU YAKASI - A.L.İ OTOMOTİV KARTAL ( ORJİNALCİ VE PAHALI PARÇA , PAHALI İŞÇİLİK ) Düzenleyen GökhaN - 02 Aralık 2015 Saat 11:57 |
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başarılı bi konu. Dikkatle takip edicem.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
emre'nin soledikleri arasında Maslak Data'ya gitmisligim var, maslak sanayinin ana girisinin yanındaki sokakta, ibrahim usta dükkan sahibi, eski yetkili servis ustalarından, düzgün adamdır, yanında iki ustası vardır. temiz bir dukkanları var. tamirathane degil de ofismis ortamı gibi. orjinal parca kullanır işçilik guzeldir, güvenirim. memnun kalırsınız. fiyat konusuna gelince, orjinal parca veya yan sanayi usta ile karar verip uygun fiyatta bulusabilirsiniz. ben orjinal taktırdıgımdan bana bakımlar pahalıya geldi ![]() Düzenleyen GökhaN - 02 Aralık 2015 Saat 11:57 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İSTANBUL ANADOLU YAKASI Bostancı Sanayi... Burhan 3 arkadaş peugeot servisten ayrıldılar zamanında biri motor ve tüm aksamlar , diğeri elektrikçi, diğeri kaportacı, başka yere gitmem (dükkan adına hiç bakmadım bile:)) (kosifler otonun yukarı sokağı)
İSTANBUL ANADOLU YAKASI Bostancı Sanayi... Modifiye için (turbo/modifiye vs. Harun usta..) (bostancı sanayi içinde honda servisi karşısında) İSTANBUL AVRUPA YAKASI Maslak Oto Sanayi (Egzos için İskender usta(bilmeyen yoktur heralde ama genede belirtmek istedim)
Düzenleyen dogan106 - 14 Ocak 2014 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mükemmel paylaşım
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
şimdi burada afişe etmek ne kadar doğru olur bilemedim
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu forumun böyle bir şeye ihtiyacı var. Bende iyi bir yer bilemediğim için parçaları şahin Peugeot marketten alıp ; alakasız bir yerde arabamın bakımını yaptırmak zorunda kaldım.
Bu durum belki bu şekilde değilde site sponsoru Şahin Peugeot Market gibi sponsor ustalarımız olabilir diye düşünüyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |