![]() |
|
izmirli arkadaşlar yardım istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 08:38 |
arkadaşlar resimde görünen borudan antifiriz eksiliyor asıl sorun lpg borularıydı çözdüm fakat haftada 1 lt kadar burdan kaçak var..izmirde bana bu boruyu söküp tamir edecek bir usta önerirmisiniz? araç alfa 147 alfa servisi olmasına gerek yok güvendiğiniz bana bunu uygun şekilde yapacak biri lazım
http://img492.yukle.tc/image.php?id=2078image.jpg Düzenleyen C@GL@R - 13 Ocak 2014 Saat 08:40 |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2.SAN SİT KAYA PEUGEOT OKTAY ORAYA GİT KANKAN ONURUN SELAMI VAR DERSİN SANA YARDIMCI OLUR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler dostum cep numarasını özelden verirmisin izmiri fazla bilmiyorum yerini bulamaz isem arayım.birde arkadaşın ismi nedir? Düzenleyen C@GL@R - 13 Ocak 2014 Saat 09:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |