![]() |
|
Yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 21:20 |
durum vahim
![]() |
|
![]() |
|
yasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2014 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gtı ne demek benimki gti mi acaba
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
2005 x line var bende kolu ayarladım kol aktif düğmeye basınca radyo sait değişiyor neyse 307 ekranıda oluyormu tam ona göre yurtdışından sipariş verecem
|
|
![]() |
|
yasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2014 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
inşallah olur
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
98 2003 arası cc ve gti lerde yol bilgisayarı var diye biliyorum ekranda üç satır aynı ekrandan bulabilirsen belkı olabilir ben de ekran arıyorum 4 lambalı 3 satır bulursam deneyip buraya yazacagım
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it |
|
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
|
![]() |
|
ben aracımıda daha tanımıyorum tam olarak çünkü daha 1 hafta oldu alalı yani özellikleri nedir bilmiyorum öndeki gösterge sadece saat gösterio o zaman herhalde dimi arkadaşlar
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
bende heveslenmiştim forumda okuyunca
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
+1 daha diyorum ve 2003 ve üzeri diye biliyorum :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
aracınızda olmayan ve olmayacak bir özellik diye biliyorum 2002 ve sonrasın da oluyor.
|
|
![]() |
|
bira bana yol bilgisayarı hakkında bilgi verebilirmi
benim aracım 2000 model xr |
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |