![]() |
|
COCA COLA İLE GELEN GÜZELLİK :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 Saat 23:22 |
MALZEMELER
1-ADET ASİTİ KAÇMIŞ COCA COLA 1-ADET SÜNGER 1-ADET LASTİK 1-ADET RESİM ÇEKMEK İÇİN CEP TELEFONU VEYA KAMERA YAPILIŞI:HERKESİN EVİNDE BUZDOLABINDA ASİTİ KAÇMIŞ KOLA KULLAN İLLAKİ VARDIR KOLAYI AZ MİKTARDA SÜNGERE DÖKÜYORUZ VE LASTİĞE İYİCE YEDİRİYORUZ..BURDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN JANTLARA AKMAMASI YOKSA BİDE JANTİ SİLMEYE UĞRAŞIRIZ..YAĞMUR YAĞANA KADAR KALICI PARLAKLIK İŞTE RESİM...:) ![]() NOT: SADECE COCA COLA İLE DENENMİŞTİR PEPSİ Bİ COLA VS..GİBİ MARKALAR AYNI PARLAKLIĞI VERMEYEBİLİR O YÜZDEN ÖNCELİKLE UYARAYIM... MADDİ DURUMUNUZA GÖRE Bİ COLA DA KULLANABİLİRSİNİZ..SORUMLU KULLANICIDIR...MÜMKÜNSE YAZ AYLARINDA TOPRAK ALANLARDA DENEMEYİN KARINCALAR ŞEKERE GELEBİLİR...:) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk zmanlarda denedim lastiği sertleştirip dış yüzeyde kılcal çatlaklara sebep oluyor tavsiye etmem.
Hiç olmadı 5tl ye arap sabununu köpürtüp bırakın. |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
+ rengi grileşmiş siyah kaporta aksamında da başarılı ilk günkü siyahlığı verir yan çıtalar tampon vs
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
bimden lee cola alsak olmazmı
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
piyasada bulabilirsen bixi cola al
![]() |
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
plastik aksama ufak ufak uygulasak ilerde plastik aksamda sıkıntı olurmu çatlama yada sertleşme gibi tecrübe eden varmıdır ?
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
arkadaşlar bu konu geyik bölümüne açılmıştır...yani fazla ciddiye almayın bende dün denedim hoşuma gitti..plastik aksamı bende önermem :D lastiklere korkmayın sürrrrrr..
|
|
![]() |
|
flash da denemiştim çatlama olmamıştı ama zemin siyah birde colalı olunca toz daha kolay yapışıyor
|
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ben cola bulamayınca şekerli suyla yapıyordum aynı performası görüyor.
Arap sabunu lasitğe çok zararlıymış. babam lastik almaya gitmiş geçen hafta adam falken önermiş babam nasıldır falan filan derken adam arapsabunu sürmeyin beğenmezsen getir paranı al demiş çok zararlıymış yanaklarda selülit yapıyormuş
![]() |
|
![]() |
|
eyvallah. bi ara lastik parlatma spreyi almıştım biraz abartıp lastiğin taban kısımlarına sürdüm
lastikler simsiyah ilk alındığı gün gibi güzel oldu ama tabana sürünce hava da sıcaksa lastikler kayıyor yolda durmuyor yanaklara sürüp bırakmak en emniyetli ve doğru olanı bunuda olumsuz bi tecrübe olarak öğrenmiş oldum.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
sıvı yeşil deterjanla daha güzel oluyor... :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
asiti kaçmış kolayı bos oda spreyinin icine koyuyorum lastilerin yanaklarına sıkıp sungerle bir iki donuyorum, sonuc guzel, yagmur camur olmazsa uzun zaman kalıcı.
![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstad konuyla alakasız ama bu ara yakından ilgilendiğim jantlara deginmek istedim. 16 airene mı yoksa replica 15 rc mi ? Ve bir sıkıntısını gördünüz mü ? :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
15 inç üzeri sıkıntı olur 206 da bu bile tam kırınca çamurluğa deyiyor lastik ölçülerimde normal
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya kardeşler lastik parlatıcı en fazla 10 tl haftada 2 sefer yıka 4 sefer de parlat 1 ay yeter. 1 aydada 10 tl lastik için harcamış olalım ne olur bence. kola ne kadar asiti kaçarsa kaçsın. yapışkan dır. bence
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
valla bu biraz bütce meselesi, cogu kisi gaz alırken biile 5 - 10 tl hesabı yaparken lastik spreyine 10 tl para atmak zor gelebilir. evde kalmıs gazı kacmıs kolaları cop yerine lastikte degerlendirmek mantıklı bir tasarruf bence. ben yıllardır cola kullanıyorum, emin ol midene verdiginden daha cok zararı yok lastiğine ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |