![]() |
|
Toyota Corolla 1.6 Sol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 Saat 21:43 |
Herkese Merhaba, Bu araç hakkında yorumlarınızı alabılırmıyım:) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-hastalarina-149026317/detay/ |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu ve sedanını begennem normalde ama bu araç hoş duruyor. Fakat, alma derim ben.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Nacizane tavsiyem;
Bu tarz spor olmayan araç alıcaksanız, aracın orjinal olmasına çok özen göstermenizdir. Bu araç belli genç eline düşmüş. Farlarından, Far karartmalarından, Cam filminden bunu anlıyoruz, nerden bilelim 2 senedir 5 cm yay ile kullanılıp 2 gün önce orjinal yaylarının takılmamış olduğunu?.. Tüm bu muallaklara sebep veren araç' ı fiyatı sebebiyle almaya karar verirseniz mutlaka exper' e sokun. 250 tl vermeyip araç alırken exper' e para vermek istemiyenler. Araçta 2500 tl gizli masraf çıkınca hüsrana uğramışlardır. (genelde ilk aracını alanlar). Ayrıca ben olsam 23.000 tl vericeğim araç 100.000 km' nin altında olmalıdır (benim düşüncem) Saygılarımla |
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mrb. öncelikle araçtan beklentiniz önemli, mesela bana göre 2004 model corolla ya bu para çok belki piyasası budur fakat ben olsam almazdım, ne tür bi beklentim olursa olsun karşılayamaz bu araç, ekonomik desen değil lpg ile çok yakmaz fakat atik araba istiyorum derseniz sıkıntı, spor araba desen eh işte, bana kalırsa bundan daha yüksek model dizel bir araç alabilirsin, benzinli istiyorsan yine daha yüksek model bişiler bulabilirsin, toyota piyasası biraz yüksek bana göre. 2004 model fiat stilo bile bundan iyidir full + full skywindow soğutmalı torpito vs. vs. saat geç olmasa birkaç link atardım size ama yarın artık :)
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir arkadaşım almıştı 6 ay bindi yakıt özellik vs olarak alışamadım dedi 6 ay sonra satıp astra aldı. tek yiy yönü fazla arıza yapmayışı demişti.bende kullandım çok aman aman bir araba değil 307 nin kullanımı sanki daha keyifli.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaşlara katılıyorum beklenti çok önemli.
Kafam rahat olsun bakımdan bakıma işim düşsün derseniz kensinlikle Toyota derim ama donanım konusunda kısır araçlar bunu kendi aracımdan da biliyorum inkar edemem. |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
valla herkese cok teşekkür ederım bole yorumlar gelcegını hıc beklememıstım hepsı olumsuz:)) olumlu cevaplar gelır dıye beklıyodum ama sımdıden vazgectım araçtan:)) sahıbıyle konuşmustum araçta degısen yok etek altı boyalı, sasesınden sorgulattığımda 1hasar ve oda tamponu bır araca surturmusler, başkada bısı gozukmuyo sımdılık.. donanım olarak sol ıyı dıye bılıyodum sunroofta vardı araçta.. 2.el pıyasasına gore bıraz ıyı gıbıydı fıyatı 22bın gıbı konuşmuştum, yarın bakarım dıyodum ama bole yorumlar gelınce ıcımdekı Toyotaya olan sevgım bıle gıttı:D |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |