![]() |
|
alfa 147 aydınlatma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 Saat 12:54 |
arkadaşlar alfamızın kısa farları hiç göstermiyor park gibi..alfanın sisleride farların içinde olduğu için onlarla yolu görüyoruz :) o yüzden polis amcalarda pek anlamıyor sanırım neyse sorun ampuldemidir..yani bunlarında bir ömrü varmıdır? bana önerbilceğiniz uygun bir h7 tavsiyesi bulunurmusunuz değiştireyim
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osramin night blue serisi ampulunu deneyebilirsin ama farlar icten kararmissa degismekten baska cozum yok. Cam sokyurup temizlemeyi onermem.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
camları dıştan parlattım..öyle çok kötü değil camlar 2005 model araç nasılsa buda oyle ama emin olamadım şimdi camlardanmı ampuldenmi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |