![]() |
|
Yeni aldığım 206 yapılması gereken bakımlar neler? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 Saat 23:25 |
||
Merhaba arkadaşlar;
Yeni aldığım arabamın ( 206 1.4 Hdi ) filtrelerini ve yağını değiştirdim yani klasik 10.000 bakımı tamam. Bundan sonra ki süreçlerde özellikle yakıt tüketimini düşürmeye yönelik ne gibi bakımlar yaptırmalıyım? Bu bakımların bana maliyeti ne kadar olur? Bir de ikitelli tarafında bizi maddi manevi kasmayacak tavsiye edebileceğiniz usta veya servis var mıdır? Şimdiden teşekkürler..
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lastiklerinin duru önemli kontrol edin, bir de bujilerilerine de baksınlar. tasarruf icin bunlar.
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Bujilere bakmasınlar boşuna ![]() enjektör temizliği ve katalizör için kurum temizliği yapılabilir. Maaliyetleri 50-200 arasıundadır yapılacak işleme göre Eğer ortalama 15000km(euro4 ler için geçerli süre ama siz 10bin demişsiniz) de bakıma giriyorsanız, -Rutin yağ ve yağ filtresi değişimi -Hava filtresi -Polen filtresi bunun dışında iki bakım ortası yaklaşık7bin kde bir hava filtresini her 30bin km de mazot filtresini değiştirin şanzuman yağını kontrol ettirin. Her bakım olmasa da 30binde bir fln enjektör temizleyici kullanın. |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
doktor gibi maaşallah, yazdı receteyi ![]() |
|||
![]() |
|||
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Teşekkür ederim. Bilgiler çok yararlı oldu benim için... Bir sorum daha olacak euro4 hangi araçları kapsıyor acaba?
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Bilgi yanlış oldu tam tersi olacak ![]() Düzenleyen Alicilik - 12 Ocak 2014 Saat 02:50 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
||
Tamam teşekkürler benim araç 2007. Benim bakım 10.000 km'ye devam o zaman.
|
|||
![]() |
|||
||
Sizin aracınız euro4 km bakım süreci 15000 diye biliyorum. yukardaki bilgi ters oldu |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
||
İlgin ve bilgilerin için tekrar teşekkürler.
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |