![]() |
|
RCZ Görünüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
sibelozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 Saat 23:17 |
|
rcz sizce kız arbası mı hiç gördünüz mü ben kullanıyorum fakat nasıl gözüktüğünü merak ediyorum
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Daha önce denk gelmedım RCZ Kullanan bir bayana ancak RCZ sport bir araç sonuçta bay-bayan farketmez yınede bıraz daha erkeksi sankı bana göre.Ancak son dönemlerde hangi 206 ya baksam ıçınde bayan 206 da pek bayan aracı gibi değil ama demekki ilgi görüyor bayanlar tarafından.
Düzenleyen samet206 - 12 Ocak 2014 Saat 01:46 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arabanın da kızı erkeği kalmadı bence. Herkes her araca binuyor. Kız arkadaşım herkesin aksine , tosba sevmez , Cooper sevmez. Nerde cüsseli arkası kalkik tipsiz araba var hastası benim anlam veremedigim şekilde :D Trafikte ise değişik manzaralara seyirci kaliyoruz. Örneğin son model cabrio bir bmw deki 8 köşe kasketli dede ( kafasını biraz kaldırsa kasket rüzgara yenik duscek ) , faca Şahin içindeki asi ve tesettürlü bayan , transit süren toptancı ablalar. Gibi gibi :)
Yani içiniz rahat olsun :) Düzenleyen kursat3006 - 12 Ocak 2014 Saat 01:35 |
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
sibelozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
|
Sagolun :) basıma gelen olaylardan dolayı bu soruyu sormak ostrdim |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
çok sakin mi kullanıyorsunuz, niye tepki veriyorlar ki? spor arabayı görünce yarışmak isteyenler mi oluyor yoksa:)
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sibelozturk
|
Erkek sanıyorlar inince kız oldugumu görünce şaşırıyorlar tehlikeli kullanıyorum |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
o araba da tehlikeli kullanılır yani...
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Bende de polo varken bayan sanan oluyordu. Şehir içinde sakin kullanırım. İstanbulda her yerden yaya çıkabilir çünkü. Bir keresinde bayanın biri el kol yaptı polo varken. Aşağı inince kaçtı:)) arabanın hakkını veriyorsunuz demek ki ama sizin de dediğiniz gibi tehlikeli! |
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
İstanbul' da hergün görebiliyoruz RCZ kullanan bayan, (hatta geçen gün honda vtec kullanan bayan bile gördüm
![]() Düzenleyen dogan106 - 12 Ocak 2014 Saat 12:10 |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
bir zamanlarda tigraya travesti arabası derlerdi :)
|
||
![]() |
||
|
Hala diyorlar ve Sarı Megane coupe' lere
Düzenleyen dogan106 - 12 Ocak 2014 Saat 13:02 |
||
![]() |
||
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
nihayetinde genelde bayanlar eşlerinin arabalarını kullanıyorlar benim 407 mi eşimde kullanıyor mesela
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Ahhaha :D |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
Mesela benim eşimi RCZ kullanırken görebilirsiniz İzmitte.
|
||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
|
Böyle görüsler artık cok gereksiz. Eskidendi bunlar. Bayanların kullanmadıgı arac kalmadı artık. Anneannem Range Vogue'ye biniyor. Ailemde bunun gibi bir cok garip gelecek örnek de var. :)
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
gayette güzel yakışır hatta imkanım olsa bende eşime rcz alırım istediği bir araç
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Sırf bu söylentiler yüzünden megane coupe alamadım ya:( babam bile karşı çıktı o zaman:D bu arada benim de kız kardeşim 4x4 kullanıyor. Bayağı arazi modunda geziyor:) trafik sıkışıklığında kaldırımdan gitti diye kameraya almışlardı:D :D
|
||
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Benim araba da bayan arabası sayılır, birde otomatik vites olunca :) benden önceki 3 sahibi de bayanmış üstelik.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
ufak tefek ve motor gucu dusuk arabalar icin bayan arabası derler hep. artık devir degisti range kullanan bayan da var hem de baya fazla. rcz kullanan da var. bu arabaları kullandılar diye arabanın şanı bayan arabası olmaz.
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
Ananen Range Rover Vogue'a biniyor, senin ne işin var 307'yle demezler mi?
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |