![]() |
|
en güzel insana sattım aracımı.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 Saat 21:45 |
||
Araç çok temiz Maşallah... Hayırlı satışlar.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı müşterilerin olsun değer bilen birine gitsin inşallah..
sahibinden.com da araç satmak iyide birde o ölücü tabiriyle insanlar olmasa... adamı cileden cıkartıyorlar 3 ay önce ilk arabamı sattım ama zor iş onu anladım :)
|
|||
16 U 1987
|
|||
![]() |
|||
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
||
inşallah hakkında hayırlısı olur birader.
|
|||
16 U 1987
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
hayırlısı olsun. temiz araç
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
hayirli satislar, kufur edilmemis kismi guzel olmus :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
||
hayırlı satışlar olsun.. küfür konusuna benimde dikkatimi çekti, maalesef ben aracımın ilanına bunu yazamam herhalde
![]() |
|||
308 VTI // 2009
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Onur' um ilan vermene hiç gerek yoktu senin kullandığın araç her zaman temiz olur, en kısa zamanda satılıcağını düşünüyorum. İnşallah sattıktan sonra pişmanlık yaşamazsın, o derece temiz peugeot bulmak gerçekten çok çok zor. Bir kez daha iyi düşün derim satmadan önce, satıcaksanda inşallah kısmet olurda vakti gelince güzel bir 308 alırsın
|
|||
![]() |
|||
||
yahu 106mı kullanıyosun tadında bırakıcan
![]() |
|||
![]() |
|||
||
anladım kardeşim , inşallah istediğin gibi olur herşey
|
|||
![]() |
|||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
||
meraklısı alır bunu:) hayırlı satışlar
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı satışlar dilerim tertemiz bir 307 sıfır araç niyetine bile alınır
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
hayırlısı olsun abi iyi satışlar
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Önder106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
||
hayırlısıyla satılır kkardeşim inşallah aracın gerçekden çok temiz :)
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
iyi mal iyi para bence makul fiyat sonuçta kaza bele vs yok km düşük araç temiz kullanılmış daha ne istenir araç aranırken
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
malum sitedeki araçlara bakınca senin 307 gibi duran da yok o sınıfta. kıymetini bilen birine nasip olur umarım.inşallah bu kadar temiz bide 308 nasip olur
Düzenleyen elsoberano - 13 Ocak 2014 Saat 17:29 |
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Güzel araba, hemen satılır bu gibime geliyor. Fakat ben ilandaki agresif cümlelere takıldım. Çok mu kızdırdılar hocam sizi, takmayın herkesi.
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
Boya durumu neydi hocam aracın? Bir de keşke sunroof olsaydı
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
||
gerçekten temiz araç inşallah değerini bilen bi arkadaşa gider
|
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Hayırlısı olsun hayırlı müşteriler olsun.
Çok uzaksın yakınlarda olsa niyetine girebilirdim :)
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
hayırlı satışlar kardeşim
sanırım araba konusunda sende ben gibi cinssin bu yüzden zor satıyoruz biz ![]() |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |