![]() |
|
Jant Takası(Yorum esirgemeyin lütfen) Hayat Memat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 Saat 20:02 |
Beyler bilindigi üzere jantları büyütmek istiyorum. Yalnız maddiyattan dolayı girisemedik henüz. Aradığım jantlar bunlar degil normalde. Fakat sahibinden de benim jantlara güzel bir takas teklifi geldi. Jantlar
![]() Önlerde 2 aylık kış lastiği arkalarda 4 aylık pirelli lastikler var.Yalnız beni düşündüren ölçüleri 185 65 15. Normali 185 55 15 diye biliyorum. Sıkıntı olur mu ? Benim jantlar ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32495&title=satariz-14-jant-lastik-ya-da-sadece-jant Takas kafa kafaya :) Ne derseniz siz değerli arkadaşlarım gir derseniz yarın halletcez? ? ? |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek kelime "bulaşma"
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölçülerden dolayı mı kardeşim ? Zaten sana da whatsuptan yazmıştım sormak için kullanmiyosun heralde |
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
valla kürşat bu jantların modeli güzel ama boyanmış işlem görmüş gibi madem senin lastiklerin yeni birazdaha kullan hem durumunu düzelt birazdaha senin jantlar ın görüntüsüde hiç fena değil acele etme bence
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Abi hem jantlar kötü, hem lastikler uyumsuz. Hic geregi yok. Buna lastik alacagın paraya jant lastik takım bulursun, bosver.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Jantlar bi kere spreyle üstten boyanmış sibop bile boyalı bu boya pek dayanıklı olmıcaktır.Lastik konusuda diş derinliğine ve üretim tarıhıne bakın derım 4-5 ay yada 2 aylık olması bunlar pek bişey ifade etmez.Daha sonra bu jantlarında sızınkılerden görüntü olarak pek farkı yok sadece değişiklik olur ve boşuna lastık buyutmuş olursunuz.175/65/14/ orjınalden sonra tabiki 185/55/15 iyi gelir neden dersenız taban çok genışlemıcek buda sızı yakıt konusunda fazla uzmıcek ama yınede yol tutuşu bıraz daha ıyı olucak yanak daralcak buda jantı ortaya çıkarcak . 65 yanakla 15 jant aracı yükseltir, 55 yanak hem araç hem jantın kendını gostermesı ıçın ıdeal .Yanı 65 yanakla zaten jant yıne gostermıcek kendını şuanki görüntünün bıraz daha farklısı olucak.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Öncelikle yorum yazan bütün kardeslerimin abilerimin eline koluna sağlık. Dediğiniz gibi acele etmemek lazım yaza kadar sabırrrrrrr :)
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kürşat arkadaşlar bahsetmiş. Jantlar olağanca rezil boyanmış. Bu ilerde boya atamsı ve varsa kırık çatlağı ortaya çıkaracak. Lastikler de cabası.
Telefonu düşürdüm ekran tuz buz oldu serviste :D T10 kullanıyorum ona da kurmaya uğraşamadım. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+106
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kendinde zaten ''Aradığım jantlar bunlar degil normalde'' demissin, araba zaten senin, lastiklerin de yeni bence bin boyle, paran birikince gider zevkinle istegin jantı lastigi takar, keyif alarak binersin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ben olaya bedava kışlık kastik gözüyle bakmistim ;) fakat herkes aynı fikirde çook tesekkürler yorumlar icin. Almıyorum ulennnnn
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |