![]() |
|
baskı balata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 Saat 11:35 |
Arkadaşlar şahin peugeot tan orjinal baskı balata seti aldım. Aldığım baskı balatayı bulunduğum yerde yabancı olduğum için tavsiye üzerine ustaya bıraktım. Akşam aldım gayet güzel yapmıştı debriyaj yumuşacıktı kaçırma filan yoktu korkum filan kalmadı yapamıyacak diye . Yanlız bu haliyle sadece 1000 km yol yaptım ve ertesi sabah işe giderken devir saatinin fırladığını gördüm. direk ustanın yanına gittim. Derdimi anlattım adamın dediği söz aynen şöyle baskı balatan iyi değil yok yayları kötü . adama diyorum ki orjinal aldım bu olaylar başıma gelmesin diye sen hala balatan bozuktur diyosun dedi. Şimdi ben bu adamı vursam suçlu olurmuyum.
![]() Düzenleyen jpm06 - 11 Ocak 2014 Saat 11:40 |
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı forumdan hypron (Can) isimli arkadaşın başına gelmişti, sanırım şanzıman keçesinden baskı balataya yağ kaçırıyordu.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parçayı sen aldın ya o yuzden mana bulur parçaya kendı ışçılığıne veya arza çözümlemeye yardımcı olucağına işin bu tarafı herzaman kolay gelir parçayı kendısı getırseydı en kötü parça bile olsa laf olmazdı hem ne malum belki orjınalı kendıne aldı yan sanayı taktı sana neler oluyor kımseye guven kalmadı geçmış olsun sorunu çözersınız ınşallah...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |