![]() |
|
arka taraftan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 Saat 11:02 |
Merhaba Arkadaşlar,
bir kaç gündür aracımın arka tarafında bir ses var. Sanki bagajda bir şey var ve yolda hafif pürüzde olsa küt küt ses yapıyor. Daha önceki msjlara baktım, arkadan gelen sesler için torsiyon üzerinde duruluoyr. Bu gibi sorunla karşılaşan oldu mu ? Ayrıca geçen sene dikkat etmemiştim ama bu sene arkada oturunca acayip soğuk geliyor; arka koltuk aralarından, arka kemer yerlerinden ve kapı altlarından. Aracım 2006 model ve 77705 km de..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abicim o ses bagaj kapağından geliyor olabilir benim arabada vardı bagaj kapağını taş gibi yaptılar kapatığımda güm diye ses çıkmaya başladı ama zamanla herhalde gene boşluk oluştu yeniden o ses bendede çıkmaya başladı
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında bir kaç gündür, bagajı kapatınca tuhaf bir sesle kapanıyor.. Dikkat ederim, teşekkürler..
Düzenleyen foresteng. - 13 Ocak 2014 Saat 12:10 |
|
Kapkara |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
BAGAJ KAPAĞINI TUTAN Bİ KİLİT VAR ALYANLA SIKILIYOR O GEVŞEMŞTİR EĞER İŞLEM YAPTIRDIYSAN YADA YAPTIRDILARSA BİRAZ AŞAĞIDA SIKMIŞLARDIR ARADAKİ METAL ZAMANLA YIPRANIYOR HER KASİSTTE PRÜZDE PAT KÜT VURUYOR. ONA BAKTIR ONLAR DEĞİLSE GENELDE EN ÇABUK TORSİYONU HARCIYOR 500-600LİRA TUTUYOR TORSİYON MUHABBETİ. AMA HEPSİ SAĞLAMSA TAKOZLARA BAKTIR ONLARDA YIPRANDIYSA ONDANDA OLUR. BİLGİNE
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bagaj değilse torsiyon ihtimali yüksek. Başına gelmeyen yoktur heralde. Bende ses sistemi yaptırdığımda kapı aralarından hoparlör boşlklarından soğuk almaya başlamıştım eski aracımda.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bu sorunu yaşayanlar %80 bagaj kilidine giren o parçayı aşağı kaydırarak çözebilirler.
![]() resimdeki 5 numaralı parça biraz daha içeri kaydırılacak.
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
süpermiş aga emeğine sağlık çok yardımcı oldu
![]() |
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Teşekkür ederim tüm yorumlara ..
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Arka koltuklarda ses yapabiliyor ona dikkat edin koltuğun kılıt kısmına poşet yada bez sıkıştırınca kesiliyor bilginiz olsun.
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
kilit karsiliginda kilidin icine giren mil belli zaman sonra inceliyor. o mili bantla sararak kalinlastirin deneyin. ses kesilirse kilit karsiligi degisecek demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |