![]() |
|
XS elektrik arızası nolur yardım edin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 Saat 13:26 |
arkadaslar selamlar
arabamda elektrik aksamında bi karısıklık vardı. calısmasında ve elektriksel ozelliklerinde calısmayan aksamı yoktu. ama ben angel far filan taktırıp bi elektrik bakımına sokacaktım. isten gucten bi yakamı kurtaramadım. gecenlerde durduk yerde gosterge ısıkları ve klimanın filan aydınlatma ısıkları hepsi sondu. gece hicbisi goremiyom. camlar calısıyor. orta lamba yanıyor. farlar yanıyor. araba calısıyor. bu sorun ecu dan mı kaynaklanır yoksa bsa yada bsi denmi? sorun ecu da ise ayvayı yedim. nası bulacam yerine nası tamir ettirecem. allahım ins ecu dan kaynaklı degildir sorun. sigorta kutusu ile mi alakalıdır. arkadaslar yardım edin. pazartesi tanıdıgım iyibir elektrik ustası var ona goturecem. bilen arkadaslar basından gecen arkadaslar bi yardım edin lutfen. |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortayı kontrol ettiniz mi? Direksiyon altında ki sigorta kutusunda 15 nolu sigortayı kontrol edin eğer sigorta atıksa 15 amperlik bir sigortayla değiştirin.
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sigortadan hic anlamam. bsi nin yeri direksiyonun altındada. acsam bilmedigim icin hepten karıstırmayım dedim.
merak ettigim bu arıza ecu kaynaklı olmasın yeter. baska bi istegim yok. |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Muhtemelen sigortadır, gösterge ve klima aydınlatması aynı sigortaya bağlı, aslında kontrol etmek kolay, direksiyon altındaki kapağı sökünce sigortaları görürsünüz sigortalar numaralıdır 15 nolu sigortayı çıkarıp kopukluk var mı bakacaksınız.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
insallah hocam dedigin gibi sigortadadır. cok tırstım ecu diye.
makineyi kelepir kapattım. cok severek biniyom. motor ve calısması yuruyen harika. ayarı bozulacak perisan edecek diye cok tırsıyorum. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
kayseride yetkili inciroglu peugeot servis var. onlarla gorustum. abi gel yeniden insa edelim diyolar makineyi.
servis pahalı olur ne isin olur. gordukleri degistirirler diyor. sanayide iyi bi elektrikciye git diyorlar. servis diyorum herifler sok tak aynı arabalar surekli alıskınlar isin icinden daha kolay cıkarlar diyorum. sanayide ne getirirsen bakıyolar. la bi ayarı yokmu bunun. bi adam herhalttan nasıl anlar yaw serviste sallamıyor tuttugunu degistiriyor diyor. napsam bilmiyomki kafa bimilyon. |
|
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
iyisini taktır... :D
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
ne ictigimi bilsem hocam sanada solerimde harbi bende bilmiyom. ![]() elektrik tesisatı komple elden gecmesi lazım senin is uzun dediler daha evvelinden. havalar soguk brz ısınsın isten gucten zaman bulur yaptırırım diye dusunuyodum. arıza verince dedim yavas yavas sistem yalan oluyo. ondan kafayı buldum ben hocam |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
arkdaslar tamamdır. sorunu sagolsun elektrikcim halletti. kimseye bisi solemeye gelmiyo arkadas bisi soruyon tesisat komple degismesi lazım diyip cıkıyolar. kafana takılıyo haliyle.
gel gorki arabada hicbisi yokmus iyimi. debriyaj pedalının ordan gecen kablonun uzeri soyulmus kısa devre yapıp sigorta attırıyomus. usta degistirdi. bide yeni sigorta ver coskuyu. dedim siz nebicim adamsınız yaw. biton masraf cıkardılardı. megerse hicbisi yokmus. gitmisken junyan angel farlarımıda taktırdım. kapı kumandası geri vites musuru falan filan derken 150tl ye cillop gibi oldu makine. ısıl ısıl yanıyor hertarafı. mehmet usta harbi onnumara adam ya. kendi arabası gibi ugrastı gozumun onunde. cok kral adam. arkadaslar ben yırttım simdilik. kayseride saglam elektrikci ihtiyacı olan bana ulassın yonlendiriyim. |
|
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |