![]() |
|
BSI BEYNİ ARIZASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2014 Saat 09:29 |
Arkadaşlar merhaba; Adım Salih aranıza yeni katıldım. 2006 model 307 SW aracım var. 95000 km de ve aldığımda Uyarı lambam yanıyordu ve Gearbox Fault yazıyordu. Bende şanzıman valflerini ve yağını değiştiririm sorun gider diye önemsemedim. Şuan için aracımda her türlü bakım yapıldı. Fakat bu üçgen içindeki ünlem bulanan servis uayarı lambası sönmüyor. Servis tecrübesi olan peugeot ustası (iki ayrı usta) Sorunun beyinden kaynaklanabileceğini belirtti. Nitekim arıza silindiği halde ekranda sabit yanıyor.Sönmek bilmiyor. Kontak kapatılıp kapı kilitlendiğinde birtek sönüyor.
Araçta son bakımlarda; Buji, ateşleme bobini, yağı, filtreleri, şanzıman yağı ve valfleri, vs. bakımları yapıldı. Çalışmayan bir aksamda yok.
Bu durum sizce ne olabilir. Beyin tamiri yaptıranlar var mı ?
Yardım ve öneri verebilecek arkadaşları bekliyorum.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün pp2000 programına bağlattığımda aracımda,
Gaz pedalı sensörü artı uçta kısa devre hatasının yazdığını gördüm. Hata kodu P1644 Fuel pump speed control circuit malfunction. Türkçesi : Yakıt pompası hız kontrol devresi arızası Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ?
|
|
|
|
![]() |
|
Benim yaşadığım sorunu başkasıda yaşarsa çözüm yolu bulsun diye paylaşayım istedim.
Aracın sırasıyla boğaz kelebeğini, gaz pedalını değiştirip hata silinip silinmediği kontrol edildi. Devam eden hatada soketler tek tek kontrol edildi. Hata devam ediyor. Hatanın Beyinle alakalı olduğu teşhisi koyuldu. Beyin tamir edilecek birşekilde aracımı sattım zaten. Alan arkadaş tamirini yaptıracaktı. Bu işi yapan firma tahmini 500 tl civarı tutar dedi
|
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bilgiler için çok teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |