![]() |
|
206 baskı balata değişimi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 Saat 10:46 |
Arkadaşlar biri bana baska balatanın nasıl görev yaptığını,bittiğinin nasıl anlaşıldığını ve 206larda baskı balata değişimi fiyatını söyleyebilirmi acaba ? çokmu şey istedim ne :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabada belirgin çekiş düşüklüğü rampada kalkmada zorlanma vs..bazı ustalarda 2.vitesle kalkmaya çalışır fln..anlamanın yolu çok ama belirgin birsey yoksa boşa değiştirme
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
3. viteste kaldırdığınızda zorlanmadan stop ederse bitmiştir.
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki yeri kolay bi yerde mi hocam yoksa işçiliği zor mu ?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() |
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Orjınal olarak 350-400 TL arası değişir fiyat .Ben bir tavsıyede bulunayım kesınlıkle yan sanayı taktırmayın bu konuda guvenmedığınız bır yere aracı goturmeyın ışı bılen bırısı yapsın sallamasyon olmasın çunku dırek olarak kullanıma etkı eden bır parça önemli.Bittiğinide şu şekılde normalınden yukarda kavrıyorsa kalkmakta eskıye nazaran zorluk çekıyorsa bırde aracın devri artıp hızı artmıyorsa bıtmıştır mesela benım baskı bıtıkken 3.vıteste 50 km giderken devir 4000 i geçıyordu değişim yapınca 4000 devırde 3.vıteste 70 km hızı görmeye başladı.Işçılığı okadar zor değil ama özel servıslerın bıle parça parası kadar ışçılık aldığı bır dönemdeyız dedığım gıbı eğer orjınal parça takılırsa verdığım fıyatların altına pek düşmez.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
devir saatimde çalışmıyorki bakabileyim,motor sesindende devirin kaç binde olduğunu anlayamam,baya yüksekmiş ücretide,araç biraz çekişten düştü gibi geliyorda bana ondan soruyum dedim,ama psikolojikte olabilir bilemiyorum.Hocam şöyle deneyeblirmiyiz acaba,2.viteste veya 3. viteste kesiciye düşene kadar bassam son hıza göre bişey söyleyebilirmiyiz acaba ?
Düzenleyen Turgay_66 - 08 Ocak 2014 Saat 18:31 |
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
şuanda herhangi bir sıkıntısı varmı? Yani vitesde kalkışda zorlama debriyajı iyice köklediğin halde vitesde geçmeme, durp dururken aracda bağırma, 2 de, 3de kalkma gibi durumların varmı?
Düzenleyen kuscu38 - 08 Ocak 2014 Saat 20:38 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ben tam tersi diye biliyorum. (Araba calismiyoken)Normal eğimli bir yokusta araç viteste ama el freni inikken araç ilerliyosa da biyetersizdir |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Yokuş işini bi deneyim bakayım araba kaçacakmı arkaya.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bugün denedim sıkıntı yok ya daha ömrü var heralde :)
Düzenleyen Turgay_66 - 09 Ocak 2014 Saat 19:32 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Arkadaşlar bugün gezerken çok dik bi yokuşa denk geldim,hazır böyle yokuş bulmuşken bi daha deneyim dedim balatayı,aracı stop ettim 1 e taktım vitesi,araba kademe kademe aşağı doğru inmeye başladı bitmiş olduğunun göstergesi mi bu ?
|
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aşırı dik bir yokuşta o dediğin hareketi yapar hocam ama aşırı kaçıyorsa tartışılır!!!
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Videoda 52 saniyeye dikkat edin devir yükseliyor araç hızlanmıyor, baskı balata kaçırıyor, sizde videoda ki gibi test edebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
emre koksal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre koksal
sanzımandan ses gelıyorsa sürtünme sesi,kacırma sesi gibi,kavrama noktası cok yukarıya cıktıysa,bır ustaya gotur ...kalkısta bır sorun yasamayabılırsın ama yıne de degısım gerekebılır...
sasmazda talıp pejo INGBANK ın hemen arka sokagında,oraya yaptırdım... orjınal parca ıle bırlıkte 350-400 tuttu... .. eger ıstersen orjınal parcayı kendınde alıp orada taktırabılırsın... genellıkle sasmazda hakan pejodan alıyorum sası numarasını soylersın ona gore parcayı verırler... .............. sanzıman yagınıda alabılırsın veya atelyede yenılerler... ... Düzenleyen GökhaN - 11 Ocak 2015 Saat 21:33 |
|
0
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Düzenleyen Turgay_66 - 17 Ocak 2014 Saat 18:50 |
|
|
|
![]() |
|
gladius ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Tam tersi olacak. araç 3. 4. vs viteslerde stop etmeden kalkıyorsa baskı balata bitmiştir. ancak 3. 4. vs viteslerde aracı kaldırmaya çalıştığında stop ediyorsa baskı balata bu testi geçmiştir demek.
|
|
![]() |
|
gladius ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Tam tersi olacak. araç 3. 4. vs viteslerde stop etmeden kalkıyorsa baskı balata bitmiştir. ancak 3. 4. vs viteslerde aracı kaldırmaya çalıştığında stop ediyorsa baskı balata bu testi geçmiştir demek.
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Bu vites taktiklerinden ziyade en iyisi ustaya göstermek geçen sene özellikle baskı balatalara baktırdım usta bitmeye yakın istersen değiştirelim dedi bende değiştirdim.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
aykutbayram_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: izmirkarabaglar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram_
Arkadaşlar benim 206 xr var debriyaj yukarda kavrıyor bide devir yükseliyor hız yükselmiyor ama yavas yavas yüklenince gaza yükseliyor sorun baskı balatanın bitmesimi.
|
|
aykutbayram
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |