![]() |
|
206 arka kapı hoparlörü servis fiyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 Saat 18:38 |
|
Merhaba arkadaşlar;
Aracım Peugeot 206 1.4HDİ Fever 2007 Arka kapı hoparlörlerini değiştirmek ve fiyat almak için orjinal olsun diye peugeot servisini aradım. Çift arka hoparlör fiyatı 32 tl dediler. (Bana göre gayet mantıklı bir fiyat ) Bir de işçilik fiyatını sorayım dedim şok oldum :) Benden işçilik için 90 Tl istediler. Hoparlöre 32 tl isteyip işçiliğe 90 tl istemeleri sizce normal mi? Yoksa bana mı fiyat yüksek geldi?? |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
illaki biyerden dürtecekler :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
eskidjide 20 lira ver takarlar :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence bu dürtmenin de ötesinde
![]() |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
kendin de takabilirsin gibi geldi bana. hatta almışken hertz dcx serisi hoparlör al derim;) hoparlör boyutu 13 veya 16cm olabilir. 206 kullanmadığım için bilmiyorum. ama internetten de bulunabilir aratırılırsa. hatta aldığın yer belki 10-20 liraya falan takar...
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
genelde servisler böle hoperlör takma işi falan yapmadığından sana ne fiyat vereceklerini bilememişler bence 90 tl ye hoperlörmu takılır yavv.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
kendin takabilrsin aslında kolay :) ayrıca istanbulda işçilik fiyatının her ile göre pahalı oldugunu duymustum :) bence kendin tak yardımcı oluruz :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
hoparlore 90 tl mi yuh, benim usta kac saat ugrasıp amortisor yay taktı torsiyon düsürdü 100 tl aldı benden. uçmuş o servis.
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
hoparlörleri servisten al. herhangi bir setciye git orada taktır. 20 lira işçilik alması lazım :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
Aynen arkadaşların dediği gibi, servisten al onları herhangi bir oto ses sistemi yerine git 10-20 lira alırlar 15 dakikalık işlem. Aslında kendin de takarsın da uğraşmak istersen
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Şımdı orjınal diye hoparlörden fazla bişey beklemeyın pıyasadan alıcağınız aynı fıyatta bır başka urun sıze daha ıyı gelebılır sonuçta bu hoparlör mekanık aksam vs.bişey değil .Hem dışardan alırsanız belki daha cüzzi bir miktara yada hiç işçilik bile ödemeden yaptırabılırsınız...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
servisten alınan malın kötü bile olsa sesi kulağa hoş gelir her zaman ;)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Mecbur kalmadıkça servisin önünden bile geçmeyeceksin ... Düzenleyen ahmet_bjk - 08 Ocak 2014 Saat 03:30 |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
|
Bana da öyle geliyor :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
|
En iyisi servisten alıp dışarda yaptırmak olur sanırım. Kendim de yaparım ama klipsleri kırıp ugrasmak istemedim açıkçası.
İkitelli tarafında varsa tavsiyeniz iyi olur...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |