![]() |
|
307bursa (salih abi) Hakkında önemli bilgilendirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 Saat 16:46 |
|||
adam gizli polismiş beyler, Brian O'conner gibi yani, içimizdeki iyi niyetli hain
![]() ![]() |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
nası ya ?
|
||||
![]() |
||||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|||
nolduki aziz bişeymi oldu ?
![]() |
||||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||||
![]() |
||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|||
salih mi salih yapar valla kardeşim :)
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
öğlen birileriyle kapışıyorduk, polisler bastı falan kar maskeleriyle, yakaladılar, biri beni kolumdan tuttuğu gibi ekip otosunun bagajına fırlattı. yarım saat falan yol gittik, sonra durdu araba, kapıları açıldı, sonra bagajı açıp indirdiler beni, tabi ben korkudan şişim gelmişti bagaja salı verdiydim, sonra bi baktım bi ses " naaptın üstadım bagaja yapılırmı bu kokusu çıkmıcak aylarca" diye bir ses, dedim "bu ses bu hitap, bu imece aman allahım" sonra "heee benim salih" diyip kar maskesini çıkarmaz mı? beynimden şanzımanı dağıtılmışa döndüm. meğerse bizim üstad gizli baskın polisiymiş, beni görünce kaçırmak istemiş
![]() bagaja yazık oldu ama
![]() |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|||
vay salih abi vaaayy
![]() Düzenleyen Aziz - 07 Ocak 2014 Saat 17:05 |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|||
allahın hikmeti işte bursaya gittiğimde salih le görüşecektim ama mümkün olmamıştı bunda da varmış bi hayır
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|||
Dikkatli olun beyler, içimizden birilerini fişlemek için görevli belkide..
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Bende David Beckham canım memnun oldum
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hadi canım
![]() ![]() |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
profil resmini gizlemesinden kıllanmıştım zaten
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Geçen de beni uzaylılar cevirdi ayağının sltinda yumurta mi var dediler. Ben de yok defim. Ardından maskeyi cikarttilar Mustafa Topaloğlu çıktı :) yumurta olsaydı kırar yerdik dedi :D |
||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
cık cık cıkkkk hiç oldumu şimdi salih başgan
![]() |
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|||
bence olsun sıkıntı yok. sanki sitede yasa dışo bişey yok. |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Vay canına
![]() |
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|||
şok oldum
|
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
Secret Police Salih
![]() |
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
|||
hahhahhaaaa bundan sonra cezaya itiraz felan konularıda açmayalım dimi salih
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|||
Hayırlısı olsun Salih :) Haketmiştin Rütbeyi
![]() |
||||
__B0DRUMLU__
|
||||
![]() |
||||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|||
Her şey iyi güzel hoşta Salih abi bagajdaki kokuyu napıcaksın Aziz üstadım yüzünden olanı
![]() |
||||
hayat direnmektir
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |