![]() |
|
206 aniden direkyison sertleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuzselims ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuzselims
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 Saat 23:40 |
arabamın direksiyonunu normalde çevirirken sanki biyere sürtüyor gibi dönüyor. dönüş yaptıktan sonra direksiyon kendini toparlamıyor. ve son 1-2 aydır 3-4 defa hareket halinde iken direksiyon aniden sertleşiyor ve stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor. ve bugün az kalsın kaza yapıyordum. aracın direkyisonu boşaldı. direksiyonu sağa sola çeviriyorum direkyison dönüyor ama araba tekerler dönmüyor dümdüz gidiyor. frene bastım frende yumuşamış işlemiyor. Allahtan yol boştu elfreni çektim araba öyle durdu. İstanbul beylikdüzünde otruyorum. sizce arıza ne olabilir. usta tavsiyesinde bulunursanızda sevinirim.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon yağını kontrol ettiniz mi?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arabayı çalıştırırken. Kontağı açıp bi 15 saniye geçtikten sonra marşa basın. Koltuğa oturduğunuz gibi 1 saniye içinde arabayı çalıştırırsanız böyle problem çıkması normaldir. (bu durum ilk harekette geçerli) Eger alakasız yolculuğa çıktıktan sonra misal 15-20 dakika sonra bu hatayı yapıyorsa sorun aküdedir. Dikkat edin hatayı aldığınızda akü ışığı yanıcaktır.
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aklıma akü ve şarj dinamo seti geldi bi baktırın isterseniz
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Arkadaşın 106'da direksiyon birden sertleşmişti hatta orkudan çekiciyle ustaya getirdik, direksiyon pompası bozulmuş çıkma alınmıştı yanılmıyosam çözülmüştü problemi, ama onun bi seferde gitti sizinki gibi bikaç kez problem yaratmadı..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yavuzselims ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuzselims
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon yagini degistirdim yine ayni. araci ilk calistirinca problem yok daha sonra hareket halinde yapiyor. araci alfigimizda hem akuyu hemde sarj dinamo setini degistirmistik. Cumartesi sanayilerde hidrolikbdireksiyon ustasi bulmak lazim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |