![]() |
|
BEN BU İŞİ ÇÖZEMEDİM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uslu5421 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 Saat 10:49 |
Merhaba aracın 2005 model 1.6 LOOK-72000 km DE.Geçen sene mayısta 18800 TL ye aldım.Aldığımdan bu yana da Triger değişimi+önceki sahibinin hatalı döşettiği ses sistemi tesisatı sebebiyle şarj dinamosu değişimi+4 lastik (Pirelli P1 cinturato)+4 amortisör+ön takım+morot devir daim olmal üzere toplamda 3000 Tl masraf ettim.Araba bana 21-22 ye geldi.Sizce zarardamıyım.Hatalı bir iş mi yaptım??? |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu araçta hiç boya yoksa içi dışı motoru temizse ve look dizelmi bilmiyorum ama dizelse o kadar para eder ii almışın ama dediğim gibi benzinliyse ve temiz değilse çok iyi para vermişin bayda bi masraf yapmışın bana normal gelmedi bu durum
Düzenleyen Buğra - 06 Ocak 2014 Saat 11:17 |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
uslu5421 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Araç benzinli, içi tertemiz, hatta binenler şaşırıyor ne kadar temiz diye,dışıda temiz sayılır, sadece sağ arka kapıda boya var, bir de tavanda 10 kuruş kadar bir boya atması var o kadar.Onu da 200 TL fiyat aldım komple tavan boyasına ,atma biraz daha büyüsün diye bekliyorum.Boyatmadan önce resmini çekicem ki satarken izah edebileyim, korkuyorum daha masraf çıkarmasın da , 3000 TL belimizi büktü zira.Ama keyif konfır süper gerçekten,bir de çok yakışıklı araç bazen camdan izliyorum, hakkaten yakışıklı aslanım:) |
|
![]() |
|
bu arada amortisör ve lastik idare ederdi ben onları biraz keyfi değiştirdim.Biraz pimpirikliyim de, ses tıkırtı vızırtı kaldıramıyorum.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bence benzinli olduğu için aldığın fiyat bana cok geldi. araç temiz olabilir ama sonuçta 206 yani bide yaptığın masrafları düşünürsek 23 bin tl civarına daha iyi arabalar alınabilirdi.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
araç 307 look 1.6 benzınlı kmsı kaç aracın.. bence aldığın fıyat cok ıyı.. lastiklerle amortısoru çıkarsan dıgerlerı her arabada karsına gelebilecek sıkıntılar gıbı.. 21-22 satamasssın suanda bence ama 20cıvarı gıbı olabılır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
aracım 206 değil 307 |
|
![]() |
|
72000 de aldım 1 senede 5000 km yapmışım 77000 de şu an , tek canımı yakan şarj dinamosu oldu-750 TL Verdim, diğerleri olası şeyler zaten.Bi de nazar değdi aslanıma 2-3 gün kullanmmamıştım.Önceki sabah bindim br de baktım Ön cam sağ alttan 30-40 cm kadar çatlamış.Camı da atermik cam ve 800-1000 TL arası,biraz daha idare edicem artık sonra değiştiririm. 21-22 Ye Satamam doğru da zaten ben kar amacı güderek almadım.Kullanıyorum sonuçta aradaki farkı da kullandığıma sayıcam artık.Bunu almadan önce nissan almerayla 307 arasında kalmıştım.Şimdi almeramı alsaydım diye düşünüyorum.Japon daha sağlam ve masrafsız oluyo neticede .Belli de olmaz .Bahara satıp almera ya da clıo 2 alabilirim.Bakıcaz artık.Kısmet. |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
dedıgın araçlarla 307 kıyaslanmaz bence, 307dekı keyfı alamassın 2sındende.. sarj dınomosunu tamır ederlerdı bence bı sekılde, degıstırmek tabı o parçaları masraflıdır.. tüpte yok zannedersem aracında..
|
|
|
|
![]() |
|
307 Mİ
![]() ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
[QUOTE=hsnsnl] dedıgın araçlarla 307 kıyaslanmaz bence, 307dekı keyfı alamassın 2sındende.. sarj dınomosunu tamır ederlerdı bence bı sekılde, degıstırmek tabı o parçaları masraflıdır.. tüpte yok zannedersem aracında..[/QU Tamir tavsiye etmediler, değiştirdim bende .Araza yapınca görmeliydiniz yolda herşeyi devredışı bıraktı beyin.Sırayla silecekler , abs, hidrolik direksiyon airbaglar, sonra stop yazdı kenara çektim stop ettim araba bir daha çalışmadı.Çekiciyle servise götürdük. Tüpe cesaret edemiyorum açıkçası, motor uyumlu değil diyorlar |
|
![]() |
|
Hata benim kardeşim kusura bakma, belirmemişim mesajımda, aslanım avatarımdakinin aynısı |
|
![]() |
|
suanda tüple ılgılı bır sıkıntısı yok motorların bence dusun ve taktırmalısın:) zavolli veya brc
|
|
|
|
![]() |
|
Hele şu 3000 TL yi bi absorbe edeyim de sonra düşünürüz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aracınızın fıyatı güzel bence dert edılcek kadar değil bırde memnunsanız aracınızdan hiç sorun yok demektir.Araca yapılan masrafı aracı aldığınız fıyatın uzerıne ekleyıp zarar ettımmı demek biraz yanlış artık orasını bındığınıze saycaksınız lastıkleri bile fiyata katmışsınız 9 yaşında bır araç için 3 Bın masraf gayet guzel yanı lastık ,yağ, su , trıger ,v kayışı,devirdaim,Fıltreler,bir takım kontroller gerekırse akü bu tarz değişimler ikinci el bir araç için ımkan varsa satın alındığı anda araca sağlam ve güvenılır olarak bınılmek ıstenıyorsa günümüzde yapılması şart olan şeyler o yuzden ben zarar ettığınızı dusunmuyorum .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Aracımdan memnunum ancak biraz takıntılı olduğumdan her an başka bir problem çıkacak diye de korkuyorum açıkcası.Şu an camdaki çatlama hariç problemi yok çok şükür.Dediğim gibi amortisör ve lastikleri sırf konfor için değiştirdim.Amortisörlerden vurma sesi geliyordu.Debriyaj üst merkezi de değiştirdim çünkü geceden sabaha pedal aşağı düşüyordu.Ama seyir esnasında sıkıntısı yok.Şu an pedal arada yine düşüyo.Ustam pedal yayı daha yeni alışma aşamasında sık sık tekrarlarsa getir dedi.Bakıcaz artık.Mal canın yongası demişler,varım yoğum bu araba.İyi bakarım, agresifte kullanmam.Artık kaç sene benimle olur bilemem ama hakikaten 2013 corsa kullandım,2013 astra ve 2012 i20 kullandım hatta QASQHAİ kullandım ama kendi arabamın kullanım rahatlığı ve konforu hiç birinde yok inanın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |