![]() |
|
klima kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 22:36 |
merhaba arkdaşlar sabahları malum hava soğekken aracaın kaloriferini açıyorum ama her ilk açtığımda biraz rahatsız edici bi koku oluyor..Alışveriş sitelerinde bakım için klima spreyleri var.Bunları uygulasam bi faydası olurmu yoksa servislerde yapsam daha mı iyi olur??
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klima temizleme spreyler 10 tl civarında zaten, alıp deneyin bence düzelirse servise gitmemis olursunuz.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
WÜrth ün klima temizleme spreyi var. Onu tercih edeirm pahalıdır ama işini yapar.
Polen filtrenizi temizleyin/değiştirin ve ozonlu oda spreyleirnden sıkın bir nebze o kokuyu engeller. |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanalpazarda erdem_boya diye kullanıcı var. oradan her türlü ürünü göz kapalı alabilirsiniz. ben aracıma bakım yaparken ürünleri oradan temin ediyorum. sizin aradığınız ürün de vardı orada..
http://www.sanalpazar.com/Atas-Airclim-Klima-Ve-Arac-Ici-Dezenfektanilimon__isp7968680 |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilgilendiğiniz için teşekür ederim..
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Hocam polen filtresini en son ne zaman değiştirdiniz?
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
http://www.klimaparfumleri.com
yukarıdaki adresi incele ben bu filmlen aldım 8 aydır kullanıyorum aldığım yerde sürekli kullanımda 2-3 ay idare eder demişlerdi bu ped şeklinde bir ürün aracının içinden benimki 307 teyp konsolunun en alt tarafında ayak hizasının biraz üzerinde havalandırma çıkışı var oraya koyuluyor kilima veya kalorifer i devreye aldığında koku keskin şekilde yayılıyor havalandırmalar ayaklara verildiğinde istediğin kokuyu sağladıktan sonra petek yönünü değiştirerek koku gelişini azaltabilirsin aldığımda fiyatı 20 tl idi ve mükemmel bir ürün diyebilirim sprey yok sağa sola sallanan ıvır zıvır asmak yok torpidoya bişeyler yapıştırman gerekmiyor ist da olsan alımında yardımcı olabilirdim belki kargo ile gönderim yapabilirler ama perakende tek gönderim yaparlarmı bilemem |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |