![]() |
|
Kocaeli/Gebze 'de 206 Ustası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 22:36 |
Arkadaşlar aracımdan gelen bir sesi Gebze'de yaklaşık 10 tane usta gezdim hiç bir usta bulamadı. Gebze veya İzmit'te önereceğiniz bir usta var mı ?
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende gebzede doğru dürüst bi usta bulamamıştım. boş bi zamanda istanbula geçmeni öneririm.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kartal'da çalışıyorum aslında.. bu civarda tavsiye edebileceğin birileri var mı? |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Acil bişey olmadıktan sonra memlekette yaptırıyorum ama burdaki arkadaşlar biraz daha konuya vakıf. yardımcı olurlar diye umuyorum.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
arabayı alırken karşıda servisten öönce bi yere gitmiştik adını hatırlamıyorum ama ümraniye sanayi sitesinde pejocu vardı bilgin olsun...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
peugeot cu vwr ama usta bulmak zor. 10 tane usta gezdim sorunun kaynagini bulamadilar.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ses nasıl bir ses hocam tarif edebilirseniz belki forumda sorunu yaşayıp çözmüş birisi çıkabilir.
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
hocam bende 1 aydir Gebze de baski balatayi degiştirecek usta bulamadim bu turlu ayni dert bende de var
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
İzmit sanayide
Girişte sağdan 4 yada 5. servis Kerem Oto Peugeot (Garanti bankasının karşısı) |
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
İzmit Sanayide EKİZLER Peugeot servisi,ben RCZ aracımı lazım olduğunda götürücem.Peugeot ile alakalı herşeyi A dan Z ye biliyor İSMAİL Abi 10 numara da bi adam.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |