![]() |
|
206 gti için rolanti düzenleyici |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 17:27 |
arkadaşlar rolanti bozukluğu için aldığım rolanti düzenleyici sensörü satıyorum iki gün araç üstünde durdu rolanti gene düzensizdi. sonra anladıkki boğaz kelbeği komple sıkıntılı o yüzden boğaz kelebeği komple değişti.elimdeki parça sıfır isteyen olursa aldığım fiyattan uygun fiyata bırakırım pt aileme.özel msj atmanız yeter.
|
|
hastasıyız dede :) 206 gti
|
|
![]() |
|
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
l bu arada sıfır dediysek te dediğim gibi araçta 2 gün takılı durdu.sıfır ayarında diyelim sonuçta 2.el
|
|
|
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Sensorün bir fotosu varmı acaba? Benim aradığım parçamı ondan emin olmak için soruyorum.
|
|
![]() |
|
kusura bakmayın iş yoğunluğumdan dolayı ne zamandır giremedim foruma.yarın çekip eklerim foruma.
|
|
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Bende de böyle bir problem olmaya başladı problemi özelden yazıyorum benim aracımda 206 2.0
ayrıca bu |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |