![]() |
|
Radyo Kodu İstiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
34zk9340 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 14:39 |
Aracımın aküsü bitti yeni akü aldım fakat radyo kode istiyor bunuda bulamıyorum nerden nasıl bulabilirim lütfen acil yardım bekliyorum
|
|
Motor Sports
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servis harici bulmanız imkansız gibi birşey hocam malesef :( Özel servislere sorun belki daha uygun fiyata verebilenler olabilir.
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
zamanında ben peugeot turkiyeye başvurup öğrenmiştim, ne olur ne olmaz diye.. ruhsat fotokopisi gönderiyosun.. bana lazım değildi ama ne olur ne olmaz diye merakımdan öğrenmiştim
umarım bu bilgi yardımcı olur
|
|
![]() |
|
34zk9340 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
2-3 saattir bununla uğraşıyorum 8-9 tane program indirdim ama elde var sıfır
|
|
Motor Sports
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Maltepede ender elektronik var. Bence bir arayip konusun cozebiliyorlar.
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
sizin.sesiniz@peugeot.com adresine ruhsat ve ehliyet bilgilerinizi scan edip problemi belirttiğinizde çözüme ulaşacaktır.O aç servislere paranızı vermeyin.
Selamlar |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam eğer bulamadıysan ist.da yenibosna koçtaşın önündeki ışıkların olduğu caddeden radar istikametine doğru çıkarken solda bi hastane vardı adını bilmiyorum onun yanında bi teyipçi vardı 3 arkadaşın arabasını götürdüm 3ünüde çözdü.
eğer odediğim yeri bulamam diyorsan eskidjide 2.katta teyip tamirçileri var en arka sırada ihtiyar biri var orta yaşlıda bi elemanı onlarda anlıyorlar...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |