![]() |
|
İki kolçak arasındaki 100 liralık fark nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 01:56 |
Merhaba arkadaşlar... Fiyatlar arasında 100 lira fark var. Bu iki kolçak arasındaki fark nedir? Düzenleyen ahmet_bjk - 05 Ocak 2014 Saat 01:57 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük bir markanın gömleginin aynısının Çin'de üretilmisini düsünün. İscilik, maliyet ve isim farkı.
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birisi malzeme kalitesi bakımından kötü. Sert plastikten. Kol dayandığı zaman çatır çıtır sesler geliyor. (kullanıyorum). Diğeri böyle sesler çıkarmıyor.
Ama illa kol dayama alıncaksa orjinalini alın. Ama pahalı olabilir. Tercih sizin. |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
armster alman malı inanılmaz sağlam şahsen ben o kadar yumruklamama ragmen hiçbişey olmadı.
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
birisi armster de ondan :) armster kesinlikle sonradan takılma kolcaklar arasında en iyisi 2 yıl garantili ürün zaten HB dan aldım. her araç icin ozel yapılmıs montaj aparatları icinde geliyoor. universal bir ürün deil anlayacagınız. 206 ıma kendim montaj ettim. 2 senedir kullanıyorum ne bir ses ne esneme sapasaglam ve şık. aracın orj parcası gibi duruyor. sırıtmıyor. biraz pahalı ama kolcak takıcaksanız bunu alın. üzülmeyin.
![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Biri normal kolçak, diğeri Harun Kolçak
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
ARMSTER el yapımı ve çok sağlam her araba için aparttı var öyle yapışma felan değil ucuza kaçma derim ama ucuz olanın resimleri de armsterden alma haberin olsun
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aynen öyle!!! |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Malzeme kalıtesı mutlaka var ama bayadır şu kalıtesız denen tipten kolçaktan kullanıyorum hiçte kalitesiz değil yanı fiyat farkına göre oldukça sağlam ayrıca çatır çutur seste çıkardığı yok sallanmada yok montajı iyi yaptıktan sonra gerisi boş 206 aracıma alıp kendım montajlamıştım.Sağ koluyla 100 Kg baskı uygulayan bırı değilsenız okadar çok para ödemeyın dığerınden alın gitsin :) ama benım param var dıyorsanız e tabı armster diye tabi edilen marka kaliteli ve sağlam ürünler çıkaran bir markadır tercıh sızın...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ucuz koılcaklardan 35 liraya aksesuarcıdan almıstım bi zaman, arabaya geldim yerine yerlestirdim o kadar dandikti ki, arabayı delip montaj etmeye kıyamadım arabaya. aksesuarcıyı aradım iade icin mırın kırın etti dükkanın yeri de tersti, ugrasamak istemedim. çöpe attım. sonra armster ile tanıstık, can ya, su an 206 aracımda en sevdigim aksesuar cidden olmazsa olmazım.
![]() Düzenleyen herry - 06 Ocak 2014 Saat 00:12 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
ben de 50 tl ye taktırdım. Dışarda çok orjinal ve hoş duruyor ancak benim orto konsolun tam sabit olmaması nedeniyle ( sabitledik ama geri çıktı ) biraz oynuyo . Başlarda o sağlam dayadığınızda gelen
çatur çutur sesler rahatsız ediyodu ancak zamanla duymuyosun. Çok para vermeye gerek yok ama montaj önemli bence
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
bakalım bizim arkadaşa verdim gazı. armster'i alacak. aldıktan sonra değerlendirmesini yayınlarım :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hayırlı olsun, pişman olmaz. senin de degerlendirmeni bekleriz ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bunun üstüne yorum yapmak anlamsız olur :)
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |