![]() |
|
ARKADAŞLAR BİR KAÇ SORUNUM VAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 13:46 |
bence birkaç ustaya daha göster emin olamazsan o zaman servisi dene. ben şahsen servis kapısından içeri girmeye korkuyorum.
ama önce elektrikçiye gidip başka bir ekran deneyerek porblemin ekrandan mı yoksa başka bişeyden mi olduğunu kontrol ettir. akü ışığı konusuna gelince akünü kontrol ettirmişsindir sanırım. akün doluysa arada sırada şarj etme problemi olduğundada yanabilir. benim önceki araçlarımda bir kere şarj dinamosu tam şarj etmediğinden, bir kere de lpg li aracın gaz ayarının düşük olduğundan dolayı boğulma yapıyor ve stop etmeden önce akü ışığı göz kırpar gibi yanıp sönüyor sonrada stop ediyordu. aklında bulunsun.
|
|
![]() |
|
ÇıNaRC.051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
inan Alper arkadaşım bizde anlamadık daha önce aracımda hiçbir elektirik problemi yaşamadım 1'5 senedir bende birtek ateşleme bobini değiştirdim şimdi bu son zamanlarda herşey üst üste geldi ya ampul patlatıyor ya aku lambası yanıyor yada ekran kayma yapıyor sağlam bir ustaya ihtiyacım var herkezede elletmek istemiyorum 2 kişi baktı farklı ustalar çözemedi sorunları servise git makineye bağlasınlar diyorlar..
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önce böyle bişey yaşamadım ama sanırım her ikiside bağımsız problem gibi görünüyor. ekrandaki kaymaların kabloların bağlandığı soketteki temassızlıktan olabilir. akü ışığı genelde şarj dinamosu problemlerinde çıkar. ama ustalar daha detaylı bilir tabi.
|
|
![]() |
|
ÇıNaRC.051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar hayırlı cumalar herkese aracım 2002 model 206 gtı Aracımda 2 haftadır üst üste sıkıntılar başladı 2 satır ekranda kaymalar var aynı yerlerden kaymıyor her defasında farklı yerlerdeki yazılar görünmüyor bazen derece bazen tarih saat artı bu sorundan sebebmidir bilmiyorum yolda aku lambasını bazen çok kısık yakıyor bu durum beni çok rahatsız ediyor 2 tane oto elektirikçiye götürdüm çözemedi başına bu tarz bir arıza gelen arkadaşlar ve bilgisi olan varmı ayrıca dun akşam farkettim arka stop park ve on park yanmıyor sadece sol taraf onere bileceğiniz bir elektirikçide varmı ben istanbul bağcılardayım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |