![]() |
|
jant önerisi olan ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
mlhks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: merzifon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2014 Saat 18:13 |
||
arkadaşlar merhabalar
206 aracımın üstünde 15' 308 cc jantları var ben bu jantları değiştircem yerine 14' jant almak istiyorum önerisi olan var mı ? teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arabanın güzel görüntüsünü hiç bozma bence
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
14 jant modelleri çok kısıtlı orjınal olarak en uygunu Tornade diye bir modeli var ben aradım bulamadım çıkma olarak sıfır da tuzluya geliyor bohome diye bir modeli var oda benım hoşuma gitmiyor diğer 14 lük piyasada satılan saçma sapan jantları takmaktansa kapak jantla gezerım daha ıyı .Bırde piyasada satılan 14 luk bır tane jant var ama marka model bulamadım ben sadece goruntusu var bu tarz bir jant .Nerde satıldığını bılsem bu resımdekılerın gıder alırım ama markası modelı ne bılmıyorum göz kararıyla bakıyorum jantçılara.
![]() Düzenleyen samet206 - 02 Ocak 2014 Saat 20:04 |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Benin 14 jantlar satılık :)
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Ben olsam 206 xs janti takardim.
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
306 GTI jantı 15 Değilmiydi Usta ? |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
ÇıNaRC.051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
||
arkadaşlar konu açılmışken benden de bir teklif değişiklik isteyen olursa 2002 model 9 kol 16 inç orjinal 206 gtı jantlarımla takas yapacak arkadaşlar varsa görüşürüz tercihen rc jant var kafamda lastiklerim 3 aylık starmax performans lastiği
|
|||
![]() |
|||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
||
çelikmi demir mi lastik takılımı ne kadar istiyosun biraz açsan bende 17 jant var artık zorunlu olan kısın kar lastiğini takamıyorum kıslık takım olarak düşünebilirim |
|||
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Linkden bakabikirsin adas http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32495&title=satariz-14-jant-lastik-ya-da-sadece-jant |
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
||
güzel jantlar ama ben demir jant veya vakumlu lastik düşünüyorum senin jantları alırsam seneyede kıslık lastık almam gerekecek şu halı ilede kıslık olarak kullanamam süreklı kullanırsamda eichbah 3.5 lik yayla alcaltılmıs arabada şık durmaz arabayı kaldırmak gerek ama takas düşünürsen linkte jantlarım görünüyor lastikler arkalar idare eder önleri nisan mayıs gibi aldım en fazla 3000 yapmıstır http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31903 Düzenleyen kursat611 - 03 Ocak 2014 Saat 04:13 |
|||
|
|||
![]() |
|||
mlhks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: merzifon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
||
arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum elimde 14' kış lastikleri var kışın kullanmak için ucuz yollu jant arıyorum saç jant falan olsa da olur :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
||
banada sac jant lazım kışlık kullanım için
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ya bulamadım ben bulduklarım da 200 tl gıbı fıyat çekio 100 tllık şeylere 200 ona verene kadar çelik jant alırım daha ii :D
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |