![]() |
|
Kış lastiği zorunluluğunda son durum nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2014 Saat 23:21 |
Merhaba arkadaşlar... Ben Mersin'de yaşıyorum. Burada kış lastiği takmak zorunda değiliz. Ama bir haftalığına Afyon'a gitmeyi düşünüyorum. Afyon'da kış lastiği takmak zorunlu. Bu durumda bir hafta için kış lastiği almam mı gerekiyor? Yoksa bu gibi durumlarda özel bir uygulama var mı? Eğer zorunluysa kışın bize Türkiye'nin 54 iline gitmek yasak oluyor... Veya Mersin'den Rize'ye gidecek olsam sahilden gitmek zorunda kalıyorum. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lastik diş derinliğin iyiyse aracında zincir bulundurman, gerektiğinde takman yeterli diye biliyorum
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
okadar sıkıntı edeceklerini düşünmüyorum. bunlara bakarsanız biz kışın dışarı çıkmamız lazım arabayla. sanki herkesin bütçesi hemen dediklerinde (kış lastiği zorunlu) müsait oluyor. bence zincir olsun yeterli olur.
|
|
![]() |
|
senalcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Ben de merak ediyorum arkadaşlar.Fenni muayenede kış lastiği olup olmadığına da bakılıyor mu?Eskişehir'deyim,54 il içinde var, trafik kontrollerinde bakılacak diye genelge var ancak fenni muayenede takılı olmazsa muayene yapmazlar mı? Yakında muayeneye giren varsa bilgi verir misiniz.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
o iş senin mersinli olmana ve kış lastiği o ilde zorunlu olmamasına bakmaz bence. kış lastiği zorunlu olan illerde 7 derecenin altında uygulamaya yakalınırsan cezayı yersin. senin plakana bakmazlar. sonuçta herkez ilindeki plakayı kullanmıyor. polis ceza keserken senden oturduğun yerin adresinide istemez.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
muayenelerde sadece diş derinliğine bakıyorlar yazmı kışmı diye bakmıyorlar. diş derinliğin yönetmeliğe uygunsa geçiyorsunuz.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
senalcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Sağol kardeş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |