![]() |
|
Peugeot 308 - Araç Hızlanmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emr_5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2014 Saat 17:04 |
Selam arkadaşlar, Bundan 2 ay önce aracımın turbosu bozuldu ve değiştirtdim. Düne kadar herhangi bir sorun yoktu. Dün gayet seyrimde 120 km hızla gidiyordum daha sonra turbodan ıslık sesi gelmeye başladı 5 dakika kadar sürdü. Aracı tekrar kullanmaya başladım ve sesi kesti herhangi bir ses gelmedi. Motor normal çalışıyor. Ama sorun şurda araç hızlanmıyor devir yükseliyor araç hızlanmıyor normalde 2. vites de sanırım turbonun devreye girmeyi gerekiyor. Sizce sorun nedir, turbo mu bozulmuştur yoksa başka sorunlardan mı kaynaklanır. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Turbonun vites ile bir ilgisi yok ancak sorun turbodan gozukuyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Turboda kacak var gibi. Bir yerden kacırıyordur. Sanırım kelepcenin gevsemesiyle ıslıga basladı en sonunda kelepceyi attı ve turbo suan devre dısı. Kaputu acıp hortumları kontrol edin.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
turboyu 1750 devirden sonra açıyor, ve turbo çalışırken ıslık sesi gelir devir birden yükselip araç hiç hızlanmıyorsa sorunun turbo olacağını sanmıyorum şanzımandan veya beyinlerle alakalı bir şey olabilir, |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ayni olay leon 1.9 tdi da benim basima geldi once islik gibi bir fıslama geldi 2 hafta sonra turbo tamamen islik caldi. 1 saat sonra turbo tamamen kesildi ve araba eksozdan simsiyah duman basmaya basladi. Eyvah dedim gitti turbo yada motor. Ariza lambasi yandi araba guc bela 70km hiza cikiyordu sonradan servis buldu intercoolerdan turboya soguk hava basan basinc hortumu 5 cm yirtilmis. Sonradan duzeldi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |