![]() |
|
206 sansiman sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 23:24 |
Iyi aksamlar 206 otomatik 73.000 xdesing sahibiyim benim sorunum aracim p modu haric diger modlarda sansimandan gelen ses sesi tarif etmek gerekirse elektrik trafolarindan gelen ses gbi cizz gbi ses d modundan geliyosa n aldigimda ses gdiyo tekrar d ve r komutunda basliyo bu ses motora yaklasnca rahat duyulabiliyor yardimlariniz için tesekkurler yazıyı telden yazdım braz kotu oldu kusura bakmayin
Iyi aksamlar |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi servisi aradım elektrowalflerden oldugunu belırtıyor.
yag degısımının fıyatını sordum 250 tl dediler. yanlız yag değişimi yapmamam gerektiğini daha büyük sıkıntılara sebep olcağını söledi beni çözümle ilgili yönlendirirseniz sevinirim. teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses çok aşırı mı bilmiyorum ama biraz önce e46 triptonic bmwden indim tarifinize benzer bis ses onda da var ve araç yakin zamqnda tribün dgistirdi ama yine var cok degil. Diyeceğim o ki cok aşırı degilse fazla kurcalama :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() bugun aracın yagını degıstırmek ıcın ustaya goturdum usta şanzımanın bosaltım yerını buldu doldurma yerını bulamadı ![]() artık işinde ıyı bı usta arayıp yagını degıstırcem şanzımanın en azından ömrünü uzaltmıs olurum..
|
|
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
servisinizde söylediği gibi selenoid -elektrovalf lerden geliyordur o tiz ses
bi aparat yardımı ile yeni yağ ı tahliye deliğindende eklenebiliyor şanzımanı işinin ehli olmayan kişilere kurcalatmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |