![]() |
|
307 - akü lambası yanıyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 09:50 |
arkadaşlar herkese merhaba. siteye yeni katılmış biri olarak ilk defa bir konu açıyorum.
benim sorunum şu. ikigün önce yolda giderken sağ teker tarafından tangır tungur ses gelmeye başladı. gaza basınca artıyordu. durdum kaputu açtım. triger setinin o taraflardan geliyordu. akşam olduğu için bişey göremedim. yavaş yavaş yoluma devam ettim. ta ki eve varana kadar. evin önüne yaklaştığımda akü lambası yandı. tahmin ediyorum ki o anda şarjı kesti araba. acaba diyorum şarj dinamosunun bi parçası mı yerinden çıktı. tam anlamadığımdan ustaya götürmeden burada paylaşayım dedim. yardımcı olursanız sevinirim. böyle forumlar olmasa hiç bi işten anlamadan gidip ne para isterlerse veriyoduk. teşekkür ederim şimdiden..
|
|
![]() |
|
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Formu doldurmaya başlıyorum hemen hocam..
söylediğinizi anladım. peki pahalımıdır bu kasnak. herhalde tamiri yoktur yenisini almamız gerekiyor. fiyatlar hakkında bilginiz var mıdır acaba?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım 307 1.6 xt hocam. 90 tl de fena fiyat değilmiş. inşallah bu kadardır. arkadaşlar bilya dağılması falan olabilir dediler ama. söylediğim gibi hiç bi fikrim olmadığından bişey de diyemiyorum.
yardımın için saol..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |