![]() |
|
hasar onarımı için özelmi-yetkili servismi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 Saat 22:46 |
dostlar hasar onarımı için yetkili yada özel servis arasındaki fark nedir araç kaskolu
hatalı sollma yapmam sonucu sol aynam hasar aldı karşı tarafın aynası komple koptu yerinden. daha önce yine ufak bi hasar sonucu özel servise vermiştim memnun kalmadım renk uyumsuzluğu ve çok uzun süren bi işçilik zamanı o yüzden yetkili servise versem dahamı iyi olur acaba ayrıca kasko sol aynanın hasarını karşılarmı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla ben benim 407yi ozelde yaptirma gibi bir salaklik yaptim. Bir tampon boyamasi ve stop degisimi 17 gun surdu. Yetkilide bekleme suresi daha az olur. Sonucta sigortadan yapilacagi icin ugrasmaniza değmez
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hasarın maliyeti düşük ise hiç hasarsızlık indirimini bozdurma. Ama yine de kaskodan yaptıracak olursan bence servise yaptır. Özel servis büyük ihtimalle autoking dir , neredeyse bütün firmalar autoking ile anlaştığı için çok sıra oluyor. Hele ki maliyeti düşük ve uzun süren bir işlemi varsa daha da uzun sürer... |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
1 ay öncede bi hasar oldu gece yol ortasına düşmüş kamyon yada otobüs körüğümü dür nedir az kalsın tam aracın ortasından girecekti kazayı en az hasarla atlatabilmnek için mecburen sağ tekerlek le üstünden geçtim sisfarı davlumbaz ön tampon maşpiyel hasar aldı çok şükür aracın ortasından girmedi yoksa halimiz duman dı Allah a şükür
ayna ile beraber bunlarıda yapsınlar kasko bozulsun yapacak bişey yok. sadece ayna hasarı kafama takıldı kasko hasarı karşılarmı yani hata bende hatalı sollama vs. full kasko değil bildiğimiz normal kasko var. saygılar. ![]() buda üzerinden geçtiğim cisim ![]() ![]() kaza sonrası oluşan hasarlar ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kasko bu hasarı karşılar merak etmeyin. Zaten kasko sizin hasarınızı sigorta karşı tarafın hasarını karşılar. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim iyi geceler.
|
|
![]() |
|
aslan ı üstteki hasarlardan dolayı yetkili servise bıraktım
alışkanlıktan bazen balkona çıkıyorum kapıya bakıyorum aslan yerinde yok.
![]() inşaalah fazla uzun sürmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |