![]() |
|
206 GTI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÇıNaRC.051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 Saat 21:18 |
arkadaşlar mrb ben yeni bir uyeyım sizden bir ricam var 206 quiksilver amortisörleri 206 gti ile aynımıdır yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o sorduğun soruyu ben kendi aracım için araştırdım. bendeki 306 1.6 XS 306 GTI yayı ve amortisoru aynımı diye araştırdım aynı ebatdalar fakat GTI daha serttir. yani taktırmak istesen uymuyorlar... GTI lar daha ağır olduğu için sert ama sen gtı lerin yayın amortisorunu taktırsan kendi aracına hem yüksekde olucak hemde sert!
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
ÇıNaRC.051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
![]() ![]() ![]() ![]() |
quiksilver amortisoru taktırsam gtı aracıma sorun yaşarım yani aracımın kilosu sebebiyle peki teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
ayrıca bende bağcılardanım arkadaşım sen neresinden
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
kazımkarabekir mahallesi sen?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
tabyadayım bende kardeşim.bir ara görüşelim senle Peugeot dan anlıyan yerlere ihtiyacım oluyor seni de çevren vardır belki belki görmüşsündür benim aracı siyah 206 gtı. 26 RC 051 plakalı
|
|
![]() |
|
olur hocam bende mollanın üst tarafındayım zaten yakınız yarın müsayitsen grşrz. akşam üstü.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |