![]() |
|
Bagaj kilidindeki bu parçanın adı ne? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2013 Saat 19:18 |
Merhaba arkadaşlar... Aracımın herhangi bir kapısını kapattığımda bagaj kilidinden ses geliyordum. Resimde işaretli yerdeki parçanın yaylanma özelliği kalmamış. Sesi muhtemelen bu parça yapıyor. Bu parçanın adı nedir? Bu parçayı değiştirmek veya tamir etmek istiyorum nasıl yapabilirim? Plastik parçaların altında kalmış nasıl çıkarabilirim? Böyle bir durum başına gelen var mı? Yardımcı olur musunuz? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
mlhks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: merzifon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam öncelikle geçmiş olsun o kilidin adı bagaj kilit karşılığı olarak geçiyor. 20 ila 30 tl arasında alip kendin değiştirebilirsin.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam... O parçanın etrafı plastik parçalarla kapalı nasıl sökebilirim acaba? |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün resimdeki parçayı sabitledim ve kapıları kapattım arkadan gelen ses hala devam ediyordu. Yani sorun bu parça değilmiş. Teşekkür ederim... |
|
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
o ses benıde cok rahatsız edıyordu çok arastırdım sesın geldıgı yer kilite acma kapama hareketi veren ince tel gibi bir sey var o elınle dokun sabıt olması gerekıyor ama oynuyorsa ses ordan gelıyor.artık o sese alıstım sorunun nerde oldugunu bıldıgım ıcın kafama takmıyorum
![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
iyiymiş :)
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
arkadaşlar benimde 307 nin hafif çukurlu yolda giderken yada sağa sola dönerken arkadan tıkırtılar geliyordu bende çok uğraştım bagaj kilidi diye ancak arka koltuktan geliyormuş aklınızda olsun arka koltuğun kilit mekanizmasının oraya bir bez vs. sıkıştırın.
Düzenleyen aokaymaz - 30 Aralık 2013 Saat 13:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |