![]() |
|
shellden bi daha asla |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 11:09 |
merhaba arkadaşlar sizlerle basıma gelen bi olumsuzlugu paylaşmak istiyorum.2 gün önce istanbuldan ankaraya gitmek için shell otogar yanı subesinden benzin almaya gittim.depoyu füllettim.fakat pompa mandalı atmadı ve depodan dışarıya benzin fışkırmaya başladı.pompacı zatta başka yerde olunca tabi beyfendi gelene kadar heryer benzin oldu.ben bunların kusura bakmayın ne den oldu bizde anlamadık bir miktar eksik ödeyin derler diye düşünürken bide baktım pompacı şefi diğerleri etrafımda ve senin arabanın depo tahliyesi bozuk her yerde benzin oldu demezlermi.sinirlendim ben 2009 dan beri burdan benzin alıyorum ve siz beni salak sanıyosunuz heralde dedim.benzinliğin yetkilisi olabilir alabilirsin napalım yani diyo.şaşırdım kaldım.işte bunların müşteri memnuniyeti bukadar.ben aylık 1,5 depo benzin kullanıyorum.2-3 aya bir iller arası gidiyorum ve bu miktar 2 ye 3 e çıkıyor.yazık.her yerde shell ararım .neyse 10 -20 tl için adamların düştüğü hale bak.bi de diğer müşteriler orada herkesin gözü önünde. bende yerdeki benzini ve arabamı fotoğraflayıp shell merkeze mesaj yazdım.yalandan bi cevap biz i su nodan arayın yada verin nonuzu biz arayalım.verdim numaramı ne arayan var ne soran.ha zaten sitemde clup kart nom kayıtlı araba plakam ve telim yazıyo zaten.mantıkları belli bi kişi gelmemiş benzin almaya cokta tın diyolar.üzüldüm çünkü bunlara yıllardır para kazandırdım.
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
GEÇMİŞ OLSUN
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun bunlardan esnaf olmaz yazıklar olsun shell gibi köklü bir firma nasıl müşteri memnuniyeti yada şikayetiyle ilgilenmez anlamıyorum .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bende shell den nezaman lpg alsam sanki çabuk bitiyor..mecbur kalmadıkça almıyorumda zaten....Geçmiş olsun arkadaş...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun arkadaşlar
|
|
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
arkdaşlar sadece bu konu için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum.hiç bir zaman kimseyi ismine cismine vb şeylerle yargılamayın.Böyle şeyler insanların kişiliğnde olur.Konuyla ilgili örnek vereyim.A şehrindek, shell cana yakındır,müşteri memnuniyeti iyidir ama B şehrindeki kaba,müşteri memnuniyeti sıfırdır.Umarım anlatabilmişimdir.
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Puştluk yapan bayiler var tabi ama LPG için PETROL OFİSİ iyidir..
|
|
![]() |
|
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
öncelikle geçmiş olsun. insanlar artık o kadar bozuldu ki malesef para için yapmayacakları şey kalmadı...
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bayiler konusunda haklısınız ama arkadaş shell merkeze de yazmış ama cevap alamamış.
|
|
![]() |
|
evet arkadaşlar beni üzen zaten shell merkezin ilgisiz sessiz kalması.standart bi mesajınız işleme alındı iletisi ardından bizi su no dan da arayabilirsiniz.hepsi bukadar.adamlar milyonlarca lira reklama harcıyolar.hergün bir cok petrol şirketi mesaj atıyo ama hiç .iş bireysel kusurlarını şikayete gelince he he deyip nasıl olsa bi kişi ne olcakki mantığı.üzücü.
|
|
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
shel den lpg alınmaz...bence en iyisi aygaz...shell işe yaramaz...
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
kontrol mekanizması olmadığı sürece daha çok at koştururlar
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
2-3 ay önce de lukoilde sorun yaşamıştım ben de. Merkeze mail atttım, telefonla aradım, firmayı söyledim. Bizde öyle bir firma yok diyorlar. Adresi tarif ettim öyle bir firma yok bizde dediler. Koskoca lukoil tabelaları var 2-3 senedir buradalar ne yani korsan mı bunlar dedim öyle bir firma bizde görünmüyor efendim dediler. Buyrun bir de burdan yakın.
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
öncelikle shellden alana kadar kesinlikle totalden almalısın.ayrıca istiyorsan hadlerini bildiririz kardeşim.sana laf eden hepsine yarım litre benzini içirdim mi bak bi daha tuvalete cıkabiliyorlarmı,insanlara öyle davranabiliyorlarmı görelim.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Siz yazalı çok oldu mu bilmiyorum ama büyük firmalardan 3-5 günde hemen geri dönüş gelmeye biliyor. Belki 10-15 gün sonra yanıt alabilirsiniz. Bize şu numaradan da ulaşabilirsiniz diye otomatik cevaba eklemiş olabilirler. Bir haber çıkmazsa bence bir kez daha yazın ya da arayın. Shell merkez dışında EPDK ya da Tüketici Hakları gibi yerlere de şikayette bulunabilirsiniz. Bir de o istasyon için sikayetvar.com gibi yerlere yazmak etkili olabiliyor gerçekten. Tüm Shell'il değil de o istasyonun üzerine gitmek daha doğru bence.
Arkadaşımın dizel 206 sına benzin koymuşlardı, kendi dolumda fark etmemiş. Mazot da dememiş, 20 TL demiş almış. 5-6 km gidip park ettik. Sanırım borulardaki mazotla normal geldi oraya. Dönüşte marşa bastık bastık çalışmadı. Sonra baktık fişte benzin yazıyor. Hemen istasyona gittik, anlattık pompacı arkadaşlara. Gece geç saat müdür falan yok zaten. Arabanın kaldığı yeri öğrenip merak etmeyin yarın hallederiz dediler, telefonumuzu aldılar. Bizi bir arabayla eve bıraktılar. Olay cumartesi gecesi olmuştu. Pazar sabahı yine bizi evden aldılar. Arabayı da çekiciyle yetkili servise çektiler. Yani Pazar günü Yetkili Servisi açtırdılar. Yetkili servis ustası depoyu söktü temizledi, mazot filtresini değiştirip çalıştırdı arabayı. Garantili olsun diye onarım için fatura da istedik. O usta pazar günü bize fatura kesemedi tabi ama hafta içi muhasebe keser, uğrar alırsınız dedi. Öyle sonradan faturayı da aldık, tek kuruş ödemedik. Bunu yapan da bir Shell istasyonuydu. Shell ve yetkili servis aynı yerdeydi bu da kolaylaştırmıştır olayı. Ama yine de çabayı anlattım size. Hani böylesi de var. Ayrıca LPG ya da benzini bilmiyorum ama, Shell'il Nitro+ Mazotu gerçekten çok iyi. Bariz hissedilir şekilde çekişi daha iyi oluyor arabanın. |
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bence shell kurumsal firmasıyla alakalı değil böyle durumlar sadece iş bilmez insanlar shell türkiye genel müdürlüğüne mail at konuyu iyice anlat eğer ıspatın varsa kesim çözüm bulurlar en azından o istasyonun puanını düşürür ceza verirler hatta pompa görevlisinin işine son verirler
bize düşen görev istasyon seçmek onlar bize mecbur zeytinburnu merkezefendide shell kuran petrol var bir süre oradan aldım pompacılar artık tanıyordu adımı felan o derece her girişimde de fullerim bir gün migrosa giricem park yeri yok istasyon içinde müsait biyere çektim zırt biri geldi gayet kaba şekilde buraya koyamazsın dedi kibarca anlattım durumu inatlaştı bende daldım adama yine shell zburnu veliefendi istasyonu oradan fulledim her zaman yaptığım km ye ulaşamadım yaklaşık 3 yıl boyunca zeytinburnu belgrat kapı shell den aldım iş dönüşü sürekli yolumun üzeri adamlar şeker her gidişimde arabamı yıkarlar yağına suyuna bakarlar peçete koku her gittiğimde 2 şer tane arabaya koyulmuş olurdu 10 numara istasyon seçicez arkadaşlar hangi firma olursa olsun |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
kolayı var kardeşim bende 2005 den beri benzin aldığım yer oto yıkama sırasında patronu gelip demezmi siz burdan benzin alıyormusunuz diye adamı orda bozdum bidaha o opetten almıyorum sizde bidaha uğramayın
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ben ole bir yer olunca 10 liralık benzin alıyorum kısık sesle 10 diorm, kafayı uzatıyor camdan fulluyoz mu diyo tekrar 10 diyorum 10 tl mi dio evet diorm burun kıvırıyor 10 tl birader 2 lt iste anlamıyormusun diorm, hiiic islerine gelmiyor. siz de deneyin
![]() |
|
![]() |
|
ben bu işin peşini bırakmadım zaten .şu an ankaradayım düğün dernek işleri var.elimde foto da var eninde sonunda shell bana dönecek elimden gelen her şeyi yapcam.inat ettim
|
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
geçmiş olsun hocam... o na benzer bi olay bizim de başımıza gelmişti fakat arkadaşla ortalığı bir birine kattık 40 liralık benzin aldık 2 lt. benzin parasını ödemedik al ödemiyorum plam açık resimlerde var kamera kayıtlarıda sıkıyosa al diye benzer bir şekilde üstlerine gittik bişi olmadı :) neyse bidakine uğrama oraya hocam tekrar tekrar geçmiş olsun...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |