Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - shellden bi daha asla
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

shellden bi daha asla

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ramtas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
21 - Ocak - 1982

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ramtas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: shellden bi daha asla
    Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 11:09
merhaba arkadaşlar sizlerle basıma gelen bi olumsuzlugu paylaşmak istiyorum.2 gün önce istanbuldan ankaraya gitmek için shell otogar yanı subesinden benzin almaya gittim.depoyu füllettim.fakat pompa mandalı atmadı ve depodan dışarıya benzin fışkırmaya başladı.pompacı zatta başka yerde olunca tabi beyfendi gelene kadar heryer benzin oldu.ben bunların kusura bakmayın ne den oldu bizde anlamadık bir miktar eksik ödeyin derler diye düşünürken bide baktım pompacı şefi diğerleri etrafımda ve senin arabanın depo tahliyesi bozuk her yerde benzin oldu demezlermi.sinirlendim ben 2009 dan beri burdan benzin alıyorum ve siz beni salak sanıyosunuz heralde dedim.benzinliğin yetkilisi olabilir alabilirsin napalım yani diyo.şaşırdım kaldım.işte bunların müşteri memnuniyeti bukadar.ben aylık 1,5 depo benzin kullanıyorum.2-3 aya bir iller arası gidiyorum ve bu miktar 2 ye 3 e çıkıyor.yazık.her yerde shell ararım .neyse 10 -20 tl için adamların düştüğü hale bak.bi de diğer müşteriler orada herkesin gözü önünde. bende yerdeki benzini ve arabamı fotoğraflayıp shell merkeze mesaj yazdım.yalandan bi cevap biz i su nodan arayın yada verin nonuzu biz arayalım.verdim numaramı ne arayan var ne soran.ha zaten sitemde clup kart nom kayıtlı araba plakam ve telim yazıyo zaten.mantıkları belli bi kişi gelmemiş benzin almaya cokta tın diyolar.üzüldüm çünkü bunlara yıllardır para kazandırdım.
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
Yukarı Dön
mrtoknctn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mrtoknctn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 11:50
GEÇMİŞ OLSUN 
mrtoknctn
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 11:51
geçmiş  olsun bunlardan esnaf olmaz yazıklar olsun shell gibi  köklü bir firma nasıl müşteri memnuniyeti yada şikayetiyle ilgilenmez  anlamıyorum .
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
tetik-soner Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tetik-soner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 12:28
Bende shell den nezaman lpg alsam sanki çabuk bitiyor..mecbur kalmadıkça almıyorumda zaten....Geçmiş olsun arkadaş...
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994
Yukarı Dön
ramtas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
21 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ramtas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 12:44
sağolun arkadaşlar
Yukarı Dön
korkusuz202 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korkusuz202 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 13:27
arkdaşlar sadece bu konu için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum.hiç bir zaman kimseyi ismine cismine vb şeylerle yargılamayın.Böyle şeyler insanların kişiliğnde olur.Konuyla ilgili örnek vereyim.A şehrindek, shell cana yakındır,müşteri memnuniyeti iyidir ama B şehrindeki kaba,müşteri memnuniyeti sıfırdır.Umarım anlatabilmişimdir.
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 13:58
Orjinalini yazan: tetik tetik Yazdı:

Bende shell den nezaman lpg alsam sanki çabuk bitiyor..mecbur kalmadıkça almıyorumda zaten....Geçmiş olsun arkadaş...

Puştluk yapan bayiler  var tabi ama  LPG için PETROL OFİSİ iyidir..
Yukarı Dön
deLySey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deLySey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 13:58
öncelikle geçmiş olsun. insanlar artık o kadar bozuldu ki malesef para için yapmayacakları şey kalmadı...
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 14:46
Orjinalini yazan: korkusuz202 korkusuz202 Yazdı:

arkdaşlar sadece bu konu için söylemiyorum genel olarak konuşuyorum.hiç bir zaman kimseyi ismine cismine vb şeylerle yargılamayın.Böyle şeyler insanların kişiliğnde olur.Konuyla ilgili örnek vereyim.A şehrindek, shell cana yakındır,müşteri memnuniyeti iyidir ama B şehrindeki kaba,müşteri memnuniyeti sıfırdır.Umarım anlatabilmişimdir.

Bayiler konusunda haklısınız ama arkadaş shell merkeze de yazmış ama cevap alamamış.
Yukarı Dön
ramtas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
21 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ramtas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 15:26
evet arkadaşlar beni üzen zaten shell merkezin ilgisiz sessiz kalması.standart bi mesajınız işleme alındı iletisi ardından bizi su no dan da arayabilirsiniz.hepsi bukadar.adamlar milyonlarca lira reklama harcıyolar.hergün bir cok petrol şirketi mesaj atıyo ama hiç .iş bireysel kusurlarını şikayete gelince he he deyip nasıl olsa bi kişi ne olcakki mantığı.üzücü.
Yukarı Dön
pierson Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pierson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 16:39
shel den lpg alınmaz...bence en iyisi aygaz...shell işe yaramaz...
Yukarı Dön
rkalkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rkalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 17:23
kontrol mekanizması olmadığı sürece daha çok at koştururlar
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 17:30
2-3 ay önce de lukoilde sorun yaşamıştım ben de. Merkeze mail atttım, telefonla aradım, firmayı söyledim. Bizde öyle bir firma yok diyorlar. Adresi tarif ettim öyle bir firma yok bizde dediler. Koskoca lukoil tabelaları var 2-3 senedir buradalar ne yani korsan mı bunlar dedim öyle bir firma bizde görünmüyor efendim dediler. Buyrun bir de burdan yakın.
Yukarı Dön
VLKNYKSLN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 17:54
öncelikle shellden alana kadar kesinlikle totalden almalısın.ayrıca istiyorsan hadlerini bildiririz kardeşim.sana laf eden hepsine yarım litre benzini içirdim mi bak bi daha tuvalete cıkabiliyorlarmı,insanlara öyle davranabiliyorlarmı görelim.
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
eeccaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eeccaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 18:14
Siz yazalı çok oldu mu bilmiyorum ama büyük firmalardan 3-5 günde hemen geri dönüş gelmeye biliyor. Belki 10-15 gün sonra yanıt alabilirsiniz. Bize şu numaradan da ulaşabilirsiniz diye otomatik cevaba eklemiş olabilirler. Bir haber çıkmazsa bence bir kez daha yazın ya da arayın. Shell merkez dışında EPDK ya da Tüketici Hakları gibi yerlere de şikayette bulunabilirsiniz. Bir de o istasyon için sikayetvar.com gibi yerlere yazmak etkili olabiliyor gerçekten. Tüm Shell'il değil de o istasyonun üzerine gitmek daha doğru bence.

Arkadaşımın dizel 206 sına benzin koymuşlardı, kendi dolumda fark etmemiş. Mazot da dememiş, 20 TL demiş almış. 5-6 km gidip park ettik. Sanırım borulardaki mazotla normal geldi oraya. Dönüşte marşa bastık bastık çalışmadı. Sonra baktık fişte benzin yazıyor. Hemen istasyona gittik, anlattık pompacı arkadaşlara. Gece geç saat müdür falan yok zaten. Arabanın kaldığı yeri öğrenip merak etmeyin yarın hallederiz dediler, telefonumuzu aldılar. Bizi bir arabayla eve bıraktılar. Olay cumartesi gecesi olmuştu. Pazar sabahı yine bizi evden aldılar. Arabayı da çekiciyle yetkili servise çektiler. Yani Pazar günü Yetkili Servisi açtırdılar. Yetkili servis ustası depoyu söktü temizledi, mazot filtresini değiştirip çalıştırdı arabayı. Garantili olsun diye onarım için fatura da istedik. O usta pazar günü bize fatura kesemedi tabi ama hafta içi muhasebe keser, uğrar alırsınız dedi. Öyle sonradan faturayı da aldık, tek kuruş ödemedik. Bunu yapan da bir Shell istasyonuydu. Shell ve yetkili servis aynı yerdeydi bu da kolaylaştırmıştır olayı. Ama yine de çabayı anlattım size. Hani böylesi de var.

Ayrıca LPG ya da benzini bilmiyorum ama, Shell'il Nitro+ Mazotu gerçekten çok iyi. Bariz hissedilir şekilde çekişi daha iyi oluyor arabanın.

eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 19:47
bence shell kurumsal firmasıyla alakalı değil böyle durumlar sadece iş bilmez insanlar shell türkiye genel müdürlüğüne mail at konuyu iyice anlat eğer ıspatın varsa kesim çözüm bulurlar en azından o istasyonun puanını düşürür ceza verirler hatta pompa görevlisinin işine son verirler 
 bize düşen görev istasyon seçmek onlar bize mecbur zeytinburnu merkezefendide shell kuran petrol var bir süre oradan aldım pompacılar artık tanıyordu adımı felan o derece her girişimde de fullerim bir gün migrosa giricem park yeri yok istasyon içinde müsait biyere çektim zırt biri geldi gayet kaba şekilde buraya koyamazsın dedi kibarca anlattım durumu inatlaştı bende daldım adama yine shell zburnu veliefendi istasyonu oradan fulledim her zaman yaptığım km ye ulaşamadım yaklaşık 3 yıl boyunca zeytinburnu belgrat kapı shell den aldım iş dönüşü sürekli yolumun üzeri adamlar şeker her gidişimde arabamı yıkarlar yağına suyuna bakarlar peçete koku her gittiğimde 2 şer tane arabaya koyulmuş olurdu 10 numara istasyon seçicez arkadaşlar hangi firma olursa olsun
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
C@GL@R Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C@GL@R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 20:13
kolayı var kardeşim bende 2005 den beri benzin aldığım yer oto yıkama sırasında patronu gelip demezmi siz burdan benzin alıyormusunuz diye adamı orda bozdum bidaha o opetten almıyorum sizde bidaha uğramayın
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 21:57
ben ole bir yer olunca 10 liralık benzin alıyorum kısık sesle 10 diorm, kafayı uzatıyor camdan fulluyoz mu diyo tekrar 10 diyorum 10 tl mi dio evet diorm burun kıvırıyor 10 tl birader 2 lt iste anlamıyormusun diorm, hiiic islerine gelmiyor. siz de deneyin Smile
Yukarı Dön
ramtas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
21 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ramtas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 22:57
ben bu işin peşini bırakmadım zaten .şu an ankaradayım düğün dernek işleri var.elimde foto da var eninde sonunda shell bana dönecek elimden gelen her şeyi yapcam.inat ettim
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 23:44
geçmiş olsun hocam... o na benzer bi olay bizim de başımıza gelmişti fakat arkadaşla ortalığı bir birine kattık 40 liralık benzin aldık 2 lt. benzin parasını ödemedik al ödemiyorum plam açık resimlerde var kamera kayıtlarıda sıkıyosa al diye benzer bir şekilde üstlerine gittik bişi olmadı :) neyse bidakine uğrama oraya hocam tekrar tekrar geçmiş olsun...

206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon P tuşu son mesaja git 123 0 Ahmet2341
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6100 9 Alphanet
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 495 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 269 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4999 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 562 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 370 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 583 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 193 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 539 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 750 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2187 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 991 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5448 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4748 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1932 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 502 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2147 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37141 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Burak307xsi 1
Saido26 1
Alphanet 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English