|
206 AngeL Far ( Sonar ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 11:05 |
Merhaba arkadaslar aracıma sonar marka angel far almayı dusunuyorum. uygun fıyata bulabılırsem stop da alacagım ınsallah.. 2. el yada 0 satan arkadaslar varsa haber beklıyorum. herkese hayırlı gunler hayırlı satıslar..
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
onur07
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende angel mercekli far var satmayuı düşünüyorum... bu aldıgımdaki resim ama ben çıkarttım orjinaline çevirdim arabayı
|
|
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş herhangi bi sıkıntısı yada sorunu varmıdır ? ne kadar istiyorsun ve son olarak sadece farların fotolarını çekip gönderme şansın varmıdır ?
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
deLySey
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forumda herkes Sonar Marka AngeL farLarın 200 - 250 tL arasında oLdugunu yazmıs fakat arastırıyorum bakıyorum 400-600 arası rakamlarla karsılasıyorum :) ben mı aramasını bılmıyorum yoksa mıllet mı abartmıs fıyatları :) :) varmı cevrenızde tanıdıgınız guvenıp alabılecegımız bı yer 250 tl ye kadar lımıtım var.. 0 olmak şartı ile :) tabi bide şöyle bir durum söz konusu bunların sanırım farklı olanları var far motoru takılmayan zenon calıstırmayan fılan. ben komple farlarımı zenon yapacagım ıcın beyaz olması lazım :( + far motru takılabılecek bısey ıstıyorum ltfn yardım :( :(
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |