![]() |
|
206 AngeL Far ( Sonar ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 11:05 |
Merhaba arkadaslar aracıma sonar marka angel far almayı dusunuyorum. uygun fıyata bulabılırsem stop da alacagım ınsallah.. 2. el yada 0 satan arkadaslar varsa haber beklıyorum. herkese hayırlı gunler hayırlı satıslar..
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende angel mercekli far var satmayuı düşünüyorum... bu aldıgımdaki resim ama ben çıkarttım orjinaline çevirdim arabayı
![]() |
|
![]() |
|
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
kardeş herhangi bi sıkıntısı yada sorunu varmıdır ? ne kadar istiyorsun ve son olarak sadece farların fotolarını çekip gönderme şansın varmıdır ?
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
|
Forumda herkes Sonar Marka AngeL farLarın 200 - 250 tL arasında oLdugunu yazmıs fakat arastırıyorum bakıyorum 400-600 arası rakamlarla karsılasıyorum :) ben mı aramasını bılmıyorum yoksa mıllet mı abartmıs fıyatları :) :) varmı cevrenızde tanıdıgınız guvenıp alabılecegımız bı yer 250 tl ye kadar lımıtım var.. 0 olmak şartı ile :) tabi bide şöyle bir durum söz konusu bunların sanırım farklı olanları var far motoru takılmayan zenon calıstırmayan fılan. ben komple farlarımı zenon yapacagım ıcın beyaz olması lazım :( + far motru takılabılecek bısey ıstıyorum ltfn yardım :( :(
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |