![]() |
|
206 kapi tikirtisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 01:15 |
bu küçük tıkırtılar herkesin canını sıkıyor demek ki :) bugüne kadar bir çok araç kullandım toros'undan doğan'ına vectra'sından passat'ına hepsinde illaki bi tıkırtı bi gıcırtı çıkıyordu canımı sıkan bi türlü bulamadığım :) fakat çok şükür şuan ki 206'ımda tık yok desem yeridir :) bi tek arka koltuğa monte ettiğim anfi'yi sadece üst taraftan 2 akıllı vidayla tutturmştuk alt taraf boşta kaldığı için iki gündür o tıkırtı yapıyor :) onuda üşenmekten gidip 2 akıllı vida atamadım :) nazar boncuğu olsun diye saklıyorum :) :) umarım sizde bi şekilde halledersiniz :)
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kapıyı bile defalarca açıp söktün ama nafile. sesin kaynağı cam motorundan geliyor onu anladım
havalar ısınınca kapıya yalıtım uygulayacam.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bende muzik sesiyle bu sorunu aşıyorum ama bazen sıkılıp kapatıyorum ve sol kulagımda tekrar o kilit ibiklerinin sesi tıkır tıkır arabada baska ses yok pek bazen hava cok soguk olunca sağ airbagın ordan gelen bi tıkırtı var oda nadir oluyor kapı panzotlarını söküp o ibiklere elektrik bantı sarmayı düsünüyorum kalın olursa içeri girip cıkarken sorun olur diye düşünüyorum büyük ihtimalle aslında arabamı cok seviyorum ama ah su içindeki tıkırtılar olmasa
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese selamlar 2005 206 hdi sahibiyim kapi iclerinde bulunan kapi kilitlerinin plastik ibiklerinin yaptigi sesler beni cildirtiyor ozellikle parke tasli yollarda tikirtikir ses cikartiyor kapilari kilitleyince ses yapmiyor bu sorunu basit bir sekilde nasil cozebilirim?
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |