![]() |
|
Avea'dan büyük kazık ! ! ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2013 Saat 20:55 |
Arkadaşlar merhaba; 3 yıldır avea faturalı hat kullanmaktayım. 7-8 ay kadar önce faturalı hattım üstüne S3 aldım. 24 ay 85 TL faturaya ek ücretle. Geçen ay tarifemi değiştirip daha iyi şartlarda daha pahalı bir tarifeye geçiş yaptım. Yine avea içi tabi. Ve bu ayki faturama baktığımda delirdiğimi sandım. Gördüğüm tutar 1393.05 TL. Müşteri hizmetlerini aradım. Taahhütüm varmış tarfemi değiştirdiğim için taaahüt iptal olmuş kalan tutarı tek seferde fatura etmişler . Böyle bir uyarının tarifeye geçerken neden yapılmadığını sorduğumda ; sms ile tarife geçişleri otomatik oluyor cevabını aldım ve dalga geçer gibi bir de bu borcu 6'ya bölelim dediler tabi o da onaylanırsaymış..Lan telefon şu an 1000 tl zaten;ben 8 ay 85 tl ödemişim bir de 1400 tl ödeyeceğim. ..............................................(bib) Yani arkadaşlar böyle durumu olan varsa bilgisi olsun ben yandım başkası yanmasın...
Düzenleyen kursat3006 - 26 Aralık 2013 Saat 21:05 |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kürşat geçmiş olsun. Avea biliyorsun TürkTelekomdan gelme. O yüzden olabildiğince uzak durcaksın.
Bu hat üzerinden alınan telefonlara karşıyım. Hiç bir mantığı yok aksine piyasa fiyatının nerdeyse 1.5 katına alıyorsun. Bunun yerine yine hiç sevmediğim Evkuru bile kullanabilirisn. Hiç olmazsa böyle fatura süprizi olmaz. Sözleşmeleri iyi ve dikkatli okumak gerekiyor. Yoksa firmalar bulduğu nokta vürgülden müşteriyi vuruyor. 1 yıl kadar önce TT aradı beni şöyle böyle kampanya fln dedi. Yok istemiyorum dedim ama arada kadın anlatırken hıhı ve evet diye konuşmalara tepki vermişim. Kİ bu kadının anlattıklarına hani dinliyorum sizi amaçlı ara ara hıhı ve evetti. Bunu TT kabul eidyorum anlayıp 12 aylık tahahhüt geçirmiş. HA kötü mü oldu yok indirimli kullandım ama şuan tarife değiştiremiyorum. Tarife değiştirsem çok ciddi kar sağlayacaktım. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Ttnetin bilgisayar kampanyasında da buna benzer bir olay başıma gelmişti...
Artık yemin ettim bu tür kampanyalara bulaşmıyorum. Sizede Allah kolaylık versin |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi en kötü gidin 24-36 ay vadeli kredi çekin inanın daha az ödersiniz.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de karşıyım aldığımızda cihaz 1500 tl falandı bu şekilde 2200 liraya falan geldi. Kredi kartı olmayan bi abime almıştık zaten benim fatura üzerine. Saolasın kardeşim. Yazım şikayetvar'a falan inceliyolarmış bakalım nolcak
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
kesinlikle ödemeyin bu borca ait yazılı belge isteyin gerekli yerlere şikayet edin daha doğrusu tehtit edin aveyı gazeteye vercem sizi deyin size hemen bi güzellik yaparlar :D
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Turkcellden şaşmiyacaksin
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Düzenleyen ramazanturan81 - 26 Aralık 2013 Saat 23:43 |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aynısını kuzene Turkcell yaptı, Htc one x almıştı, telefon piyasada 1.700 TL civarında satılırken 2.400 TL'ye gelmişti. Oda Turkcelle tövbe etti.
|
|
![]() |
|
3ü de aynı b..un sarısı afedersiniz. Bu bazı şeylere mecburiyet delirtiyor insanı.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Hocam beni yanlış anlamayın ben de avea yı türktelekom u sevmem vatandaşı kazıklamaya çalışıyorlar ama yukarıda anlattığınız olayda ben bir kazıklama göremedim. Siz 8 ay önce telefonu alırken 24*85 = 2040 liraya almış oluyorsunuz. 8 ay 85 lira ödeyince 8*85 = 680 lira ödemişsiniz Yani 2040 - 680 = 1360 lira telefona borcunuz kalmış oluyor. Yani ortada bir kazıklama yok bence. Bence biraz ısrar ederek 6 dan fazla taksite böldürebilirsiniz. Hatta yeni tarifeye de taahütünüzü ekleyebilirsiniz. Geçmiş olsun... |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ben paranın cokluguna dert yanmiyorum zaten taksitlerin devam etmeyip de tek seferde odetmeye çalışmaları etik değil. Ya da bu tarifeyi saniyesinde onaylamak yerine bi uyari mesaji atsalardi. Sonuçta ben başka operatöre gecmemisim. Saolun arkadaşlar. |
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Düzenleyen ramazanturan81 - 26 Aralık 2013 Saat 23:44 |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Abİ meselenin taahhüt kısmında değilim. Adamlar haklı tamam. Ancak ben tutup turkcell ya da vodafone a gecmedim ya da daha ucuz bir tarfiye de gecmedim ya da faturasız hatta da gecmedim.. Hadi hepsini geçtim diyelim bir bilgilendirme mesajı da atılmaz ya taahhüt iptal olur diye yazık günah yani.Müşteri hizmetlerinden bi yol olmaz şikayet ettim temsilciyi zaten. Şikayetvar.com a yazdım bekliyorum.
|
|
|
![]() |
|
Düzenleyen ramazanturan81 - 26 Aralık 2013 Saat 23:43 |
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
geçmiş olsun. inşallah taksitle falan halledebilirsiniz. taahütlü işe girmemek lazım. ben de ttnet taahhütünü bozunca benzer bir faturayı ödemek durumunda kalmıştım. smile adsl hizmeti veren bir elektronikçiye gittim smile adsl almak istiyorum dedim dsmart hediyeydi.. taahhütüm var ama bakın dedim. bana taahhüt bozulmayacak o smile adsl tarafından karşılanacak dedi kadın. sonra haşırt diye 135tl civarında bir fatura geldi:) tabii ki yazılı ve ses kayıtlı bir şey olmadığı için elimde bir şey de iddia edemedim ve faturayı ödedim. artık taahhüt olaylarına girmiyorum veya servis sağlayıcısını arayıp taahhütüm bitti mi diye teyit istiyorum:)
Düzenleyen barishrocker - 26 Aralık 2013 Saat 23:45 |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hakikaten serefsiz bunlar. Gecen ay taremin suresi ve tahahutum bitmis ne mesaj ne bisey 11. Ay faturasi 85tl 12. Ay faturasi 145 tl. Boyle yaptiklari icin gicik oldum odemiyorum faturami hat kapali. 2 faturayi bir odeyip vodafona gecis yapacam. Tavsiye ederim. Odedigin miktara ait kullanim kredileron tukendimi kapaniyor ve faturan sana supriz yapmiyor.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Benide bir ara avea çalışanları kandırmıştı,şirket hatlarımın tarifesini değiştirme talebinde bulunmuştum aveanın istanbuldaki en büyük bayisinden arkadaşlar geldi prim alabilmek için bana tarife değişikliği için önce turkcelle geçin sonra hemen aveaya geçirelim sizi daha avantajlı olur dediler hesap kitap yaptılar özellikle sormama rahmen ceza ödemiyeceksiniz dediler bende yalan söyleyecek halleri yok diye kabul etti, neyse sonra tarife değişikliği yaptığım için bir fatura geldi 1200 tl, aveayı aradım şikayet ettim sonuç çıkmadı birde üstüne aveadan bana gelen arkadaşlar yalan söyleyerek biz öyle bir teklifde bulunmadık demişler,bende lanet olsun dedim ödedim sonra tekrar turkcelle geçtim,aldıkları parayı helal etmiyorum
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
avea' nın hiçbir şeyini sevmem.
Bir kere geçiş yapayım dedim ilk başvuruda tarifeyi yanlış yazmışlardı. Hat transfer olmadan tarifeyi değiştirmek istediğimi müşteri hizmetlerine 2 kere belirttiğim halde yapmadılar. transfer olduğu gün gidip tekrar turkcell'e başvuru yaptım. Bir daha asla Turkcell'i değiştirmem.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
geçmiş olsun bende trkcell 24 ay iphone 4s almıstım satarken 600mb internetle tahahut yaptırdılar, sonradan yetmedigini farkettim ve paketi yukseltmek istedigimi soledim, tarife tahahut etmissiniz yukselme olamıyor fakat her ay ek internet satın alabilirsiniz diyerek tarifen üzerine her ay 30 tl de 1gb internet almaya basladılar. bu arada 24x160TL bir daha kontrat mı amaaaaann 2600e fln geldi cihaz halen ödüyorum. tarifemden memnun deilim iptal etmek istiyorum cihazın parasını pesin istiyorlar aynen arkadasınki gibi. abi en guzeli hazır kart yaaa ayda 20 tl atıyorum 10 tl internet paketi 10 tlyide cagrı icin kullanıyorum can caaaaan
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |