![]() |
|
www.hepsiburada.com |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2013 Saat 16:19 |
Bu arkadaslarin neden yurt disina satisi yok halen daha çozebilmis degilim.Bunun nasil bir çozumu olabilir.ben TuNeR_32 sana gondereyim sende bana gonder :)
Bana Xenon yedek ampul lazim artik www.ebay.com'dan temin edecegim. Düzenleyen 206FR - 26 Aralık 2013 Saat 16:21 |
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UNFORGIVEN MAN
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Boşverin olmasın.. Biz burada çok çekiyoruz bu siteden, birde siz uğraşmayın oralarda daha iyileri vardır
![]() |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oto aksesuar departmanı kaliteli değil. tedarikçiler ya eksik yolluyorlar ya da ellerinde olmayınca benzer bir şey gönderiyorlar. bir kere siyah renk bir ürün aldım 8 adet. birini gümüş renk yollamışlar:) bir keresinde bağlantı aparatı olmayan ve açılmış ürün geldi. anladığım kadarıyla hepsiburada aracılık görevi yapıyor. ürünü gene firmalardan alıyor. diğer departmanları iyidir ama oto aksesuarlarına girmeyin...
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yazmadığım birkaç sorun daha var. bu arada hepsiburada hepsinde ilgilendi veya paramı geri ödedi hiç mağdur etmedi ama zaman kaybı oluyor işte...
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
TR den YUrt dışına kargo süreci büyük sıkıntı. Çok eski bir PTT birimimiz olmasına rağmen halen geriden takip ediyoruz. Bir de Türkiyeden çıkan kargoların diğer ülkelerin gümrükleirnde sıkıntı çektiğini de duydum.
Sonuç olarak iş sıkıntı. Özel firmalar da gönderiyor ama fiyatları çok yüksek. Honkong ve singapur postu tek geçerim. |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Benim çok kötü anılarım var sitenin çağrı merkeziyle alakalı olarak, artık mecbur kalmadıkça alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
konuya tam dahil olacaktım yine halletmişsin
![]() ![]() ![]() |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
benim arabadan sokulen bi xenon kit vardi tek lambasi patlakmis ona bi çift lamba alip takmayi planliyorumda aksamlari gorus açisini netlestirmek için :) ama ebayda buldum 30$ onu siparis geçecegim :)
|
|
UNFORGIVEN MAN
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |