![]() |
|
Aracın Yüksekliği Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 Saat 23:57 |
aynen
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Galip derviş iş başında :))) |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
serkanklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Sağ ve sol mesafeler benimde çok canımı sıkıyor. Çok orantısız duruyor, araç neredeyse sıfır gibi bir şey her hangi bir sert hareket olmadı, biraz önce sahibinden.com'da Diğer urban move araçlara baktım o araçlarda da aynı görüntü var. Sağ ve Sol orantısız.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 307'de de aynı olay var maalesef. Yani aracına özel bir sey degil. Yay takmak istemiyorum markası ne olursa olsun neredeyse olmayan konforuda kaybetmek istemiyorum, orjinaller bile zıplatıyor. Ama 17 jantlarımda hic görünmüyor biraz da ondan yakınıyorum.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bu duruş aracın boş haliyle duruşu normal gibi yalnız gözüme bişey çarptı lastiğin sağ ve sol boşlukları eşit değil yani tampon ve maşpiyer arasındaki mesafe arka taraf 2 ön taraf 4 parmak gibi sanki bu orantı normalmi resimde aklıma şu olay geldi bağlantısı var mı yok mu bilemem ama 206 ile sol lastikle kaldırıma çarpmıştım çarpmanın etkisiyle bu tarz bi görüntü oluşmuştu ve yanılmıyorsam aks mı rot mu nedir yamulmuştu yaptırdım sonrasındaki bu mesafe eski eşit haline gelmişti acaba kaldırıma felan sert mi çıktında bu mesafe farkı ordan oluyor ? bilemedim takıldım
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
serkanklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Biraz önce orjinal jantlı olan 207'lerin arka lastiklerine baktım. Onlarda da bu orantısız durum var. Lastiğin üst kısmı ile üst çamurluk arası boşluk farklı lastiğin sol tarafı ile arka kapı arasında ki boşluk mesafesi farklı lastiğin sağ tarafı ile arka tampon için boşluk mesafeleri farklı gözüküyor. Aracın ön tarafında 205/50/17 kar lastiği kullanıyorum. Ön taraf çok güzel basılmış gibi duruyor ama arka taraf ofsayt. Hafta sonu şu torsiyon olayına bakayım, eğer bir diş aşağı çekme yapabiliyorsak daha güzel olur gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Torsiyon varsa basılmamış araçta normal bir görüntü bu sadece bır dengesizlik var sanki jant ve lastık olçulerı ınce hesap yapılmamış gıbı belki 16 jant ve daha genış yanaklı bır lastık kullanılsaydıda olurdu yınede o mesafe normal .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Önlerde durum nedir ? Bilya değilde arabanin yayiyla oynamadan bagli olduğu mili bi diş aşağı cekip sadece arkadaki o boşluğu kapatabilirsiniz
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Aracıda basmak istemiyorum. 207'lerin süspansiyon sert zaten üstüne birde basarsam araç içi çekilmez bir konuma gelecek.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Torsiyon bilyalarından bahsediyorsanız ben var diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Biraz fazla gibi ama normali budur bence araci basmak lazimki jantlar ortaya çıksın. 207lerde torsiyon olayı var mı ki ?
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Merhabalar,
Aracımda 17" jant olmasına rağmen diğer 207'lere göre jant çok boşta kalıyor. Jant ile çamurluk arasında ki mesafe bana çok fazla geliyor. Ve o alanın boşluk kısımlarıda orantısız. Üst taraf ile lastik arasında ki mesefe çok fazla, sol taraf ile lastik arasında ki mesafe ile sağ tarafta ki lastik ile arka tampon arasında ki mesafede farklı ölçülerde. Şuan 205/45/17 lastik kullanıyorum. 205/50/17 kullansam lastik sanki arka tamponun iç kısmına sürtecekmiş gibi. Sizce aracın lastik ile çamurluk arasında ki mesafe normal mi ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |